x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Εκτέλεσαν 44χρονο στο Νέο Κόσμο

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ένας 44χρονος έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς περίπου δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στον Νέο Κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη περίπου στις 2:00 τα ξημερώματα. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο συνέλεξαν συνολικά 97 κάλυκες από τουλάχιστον δύο όπλα τύπου καλάσνικοφ.

Το θύμα που ονομάζεται Ευάγγελος Ζαμπούνης, δέχθηκε τους πυροβολισμούς ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, μπροστά από βενζινάδικο, στη συμβολή των οδών Ηλία Ηλιού και Φραντζή.

Το θύμα της εκτέλεσης Ευάγγελος Ζαμπούνης

Ήταν ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου υγρών καυσίμων, που είναι το κεντρικό και το μεγαλύτερο από όσα άλλα υφίστανται υπό την ιδιοκτησία του. Οι δράστες τον πλησίασαν με αυτοκίνητο και τον πυροβόλησαν δεκάδες φορές με πιστόλι και καλάσνικοφ, ενώ εκείνος βρισκόταν εντός του οχήματός του, ένα SUV μάρκας BMW.

Το αυτοκίνητο του θύματος διάτρητο από τις σφαίρες των εκτελεστών

 

Οι δράστες, οι οποίοι είχαν στήσει καρτέρι στον 44χρονο, σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν τρεις ή τέσσερις και επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο, ενώ πιθανολογείται ότι υπήρχε και δεύτερη ομάδα υποστήριξης, καθώς μετά την δολοφονία εθεάθη και μία μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού να απομακρύνεται από το σημείο.

 

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές το θύμα είχε σχέσεις με τη νύχτα και είχε απασχολήσει παλαιότερα τις Αρχές για απόπειρα δολοφονίας εναντίον του στον Πειραιά, το 2018 στην ακτή Κονδύλη. Τότε, οι δράστες της επίθεσης είχαν πυροβολήσει με καλάσνικοφ εναντίον του, όμως το όπλο είχε πάθει εμπλοκή και τον είχαν τραυματίσει σε χέρια και πόδια.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software