Στην αντεπίθεση οι νησιώτες: Οι Μανταμαδιώτες ξεκίνησαν τον αποκλεισμό της περιοχής που έχει επιτάξει η κυβέρνηση

0
0
0
s2smodern

Ξεσηκωμός στα νησιά.

Από το πρωί της Παρασκευής 14 Φεβρουαρίου οχήματα του Δήμου Δυτικής Λέσβου έχουν αποκλείσει τον δρόμο που οδηγεί στην περιοχή Kαράβας-Καβακλή λίγο πριν τον Μανταμάδο. Περιοχή όπου η Κυβέρνηση έχει επιτάξει 261 στρέμματα προκειμένου να κατασκευαστεί η νέα δομή μεταναστών.

Καθώς ο συγκεκριμένος δρόμος οδηγεί στον ΧΥΤΑ της Λέσβου σήμερα και αύριο δε θα επιτρέπεται η πρόσβαση ούτε των απορριμματοφόρων σε μια συμβολική κίνηση του δήμου δυτικής Λέσβου να καταστήσει σαφές ότι δε θα επιτρέψει την πρόσβαση για οποιαδήποτε εργασία κατασκευής του νέου κλειστού κέντρου, όπως αναφέρει το site stonhsi.gr

Εν τω μεταξύ σταθερή παραμένει στις αποφάσεις και η κυβέρνηση για τη δημιουργία των νέων κέντρων που τα θεωρεί ως προϋπόθεση για την αποσυμφόρηση.

Μέσα στο Φλεβάρη θα επαναπρογραμματιστεί η συνάντηση του υπουργού Μετανάστευσης Νότη Μηταράκη, με τον περιφερειάρχη και τους δημάρχους των νησιών του Βορείου Αιγαίου, η οποία ήταν να γίνει χθες και ακυρώθηκε μετά τις αποφάσεις αυτοδιοικητικών να μη συμμετέχουν.

 

Αποκλεισμός Καράβας-Καβακλή (Βίντεο)

 

 

Λέσβος, Αποκλεισμός, Μεταναστευτικό, Μανταμάδος , νησιώτεςe-genius.gr ...intelligent web software