Μεσολόγγι: Έκκληση από την αδερφή του 31χρονου – «Όποιος ξέρει κάτι ας μιλήσει»

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η Χριστίνα, αδερφή του 31χρονου αγνοούμενου από το Μεσολόγγι μίλησε για την πορεία των ερευνών. Άφαντος για ένατη ημέρα παραμένει ο 31χρονος κυνηγός, ενώ στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει οι κινήσεις του ανθρώπου που τον είδε για τελευταία φορά.

Τα ίχνη του νεαρού άντρα χάθηκαν το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου, όταν ο 50χρονος φίλος του τον μετέφερε από το σπίτι του στην περιοχή των παλαιών ΤΕΙ Μεσολογγίου, προκειμένου να πάει – όπως ισχυρίζεται – για κυνήγι με έναν 31χρονο.

Την ίδια ώρα, στο μικροσκόπιο έχουν μπει οι κινήσεις του κρεοπώλη, του ανθρώπου που είδε για τελευταία φορά τον αγνοούμενο.

Έκκληση από την αδερφή του αγνοούμενου

Δημοσιογράφος: Εσύ ήρθες από τη Γερμανία μόλις έμαθες για την εξαφάνιση του αδερφού σου έτσι;

Αδελφή αγνοούμενου: «Ναι Παρασκευή το έμαθα. Σάββατο μεσημέρι με την πρώτη πτήση που βρήκα.

Δημοσιογράφος: Εσείς καλέσατε το Ανθρωποκτονιών; Τον κρεοπώλη τον γνώριζες;

Αδελφή αγνοούμενου: Ουσιαστικά από εμάς έχει σταλεί email. Το αίτημα ήταν καθαρά από την οικογένεια. Δεν γνώριζα τον κρεοπώλη, κανένας μας δεν τον γνώριζε. Εγώ δεν ήξερα καν το όνομά του. Η μητέρα μου τον είχε ακουστά, σαν όνομα, ό,τι ναι του χρωστάει λεφτά και από πριν κάμποσα χρόνια ήταν γνωστοί. Είχαν και άλλον φίλο κοινό και όταν ερχόταν ο αδερφός μου στο Μεσολόγγι, πήγαιναν και κανένα καφέ ή κυνήγι.

Δημοσιογράφος: Αν δεν τον ήξερε τόσο καλά, πώς του έδωσε τόσα λεφτά;

Αδελφή αγνοούμενου: Αυτή είναι και η δική μου απορία επίσης.

Δημοσιογράφος: Τον είδες τον κρεοπώλη; Ποιόν άλλον φίλο του θα συναντούσε μετά ο Μπάμπης, πάει κάπου το μυαλό σου; Πιστεύετε ότι έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος;

«Ήταν τελείως στα χαμένα και όπως τον κρατούσαν οι αστυνομικοί, τα πόδια του τα έβλεπα, του τύπου ότι άμα τον άφηναν θα έπεφτε. Παραπατούσε, το βλέμμα του ήταν χαμένο. Δεν υπάρχει άλλος φίλος. Πολύ πολύτιμος χρόνος έχει χαθεί. Πρώτον έπεσε σαββατοκύριακο και αργία, οπότε και το αυτοκίνητο αν είχε κάτι μέσα στάλθηκε τη Δευτέρα ενώ το είχαν από την Παρασκευή το βράδυ. Αλλά και οι συσκευές του αδερφού μου, το smart watch και μία άλλη συσκευή νομίζω όλα αυτά έφυγαν τη Δευτέρα. Δεν το δέχομαι ότι δεν λειτουργούν οι υπηρεσίες το σαββατοκύριακο. Δεν έχω καμία επίσημη ενημέρωση, ό,τι μαθαίνω από δημοσιογράφους που διαρρέουν πληροφορίες από την Ασφάλεια. Δηλαδή αυτό και αν είναι αδιανόητο, αλλά ζούμε σε μία χώρα που δεν λειτουργεί τίποτα».

Και συνέχισε η Χριστίνα: «Δεν είναι δυνατόν τώρα να μιλάμε για εξαφάνιση με πιθανή ανθρωποκτονία και να διαρρέουν πληροφορίες μέσα από την Ασφάλεια, γιατί ο καθένας αυτή τη στιγμή είναι ύποπτος. Είμαστε παγωμένοι. Δεν έχω ξανανιώσει τέτοια συναισθήματα, πρωτόγνωρα συναισθήματα. Άλλες στιγμές γελάμε άλλες κλαίμε, άλλες αναρωτιόμαστε γιατί μας συμβαίνει αυτό. Βλέπουμε τον Μπάμπη στη τηλεόραση και δεν το πιστεύουμε. Αν υπάρχει κάποιος που ήξερε και τον αδερφό μου και αυτόν τον κύριο και δεν είναι σίγουρος αν ευθύνεται αυτός ο κύριος όντως για την εξαφάνιση του αδελφού μου, ας το καταθέσει και ανώνυμα τουλάχιστον στην ΕΛ.ΑΣ.. Είναι μικρή η κοινωνία κάποιος κάτι ξέρει σίγουρα. Απλά αν θέλει να το κάνει ανώνυμα, γιατί μπορεί να είναι κάποιος άλλος στη θέση μου κάποια στιγμή».

TAGS: