x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Κύρτσος: «Μου βάλανε “κοριό” με εντολή Μαξίμου μετά τη διαγραφή μου από τη ΝΔ»

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ο Γιώργος Κύρτσος, σε δημοσίευσή του στο «Χ», ανέφερε πως η παρακολούθησή του από τα μέσα Φεβρουαρίου του 2022 μέχρι τον Οκτώβριο του ίδιου έτους, έγινε με εντολή από το Μέγαρο Μαξίμου και εκτέλεση από την ΕΥΠ.

«Από τα στοιχεία της ΑΔΑΕ προκύπτει ότι μου βάλανε “κοριό” – με εντολή Μαξίμου και εκτέλεση ΕΥΠ – στα μέσα Φεβρουαρίου 2022 και μέχρι τον Οκτώβριο του 2022.

Αυτό σημαίνει ότι άρχισαν να με παρακολουθούν σαν… επικίνδυνο για την εθνική ασφάλεια, λίγα 24ωρα μετά τη διαγραφή μου από τη ΝΔ με απόφαση της ηγεσίας.

Πρακτικές που δείχνουν ότι το κράτος, όποτε το κρίνει πολιτικά σκόπιμο μετατρέπεται σε παρακράτος. Ιδιαίτερα επικίνδυνη εξέλιξη», ανέφερε ο ευρωβουλευτής στον προσωπικό του λογαριασμό στην πλατφόρμα «Χ» (πρώην Twitter).

Υπενθυμίζουμε πως ο Γιώργος Κύρτσος, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, Γιάννη Μαντζουράνη, επισκέφθηκε χθες τον Άρειο Πάγο, όπου κατέθεσε στον αντιεισαγγελέα, Αχιλλέα Ζήση, για τη μήνυση που έχει υποβάλλει σε βάρος του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέοντα, της πρώην Εισαγγελέως Εφετών που ήταν αρμόδια για την ΕΥΠ Βασιλικής Βλάχου, της πρώην επικεφαλής της Διεύθυνσης Συλλογής και Ανάλυσης Πληροφοριών Ευαγγελίας Γεωργακοπούλου, όπως και κατά παντός υπευθύνου, για την υπόθεση των υποκλοπών.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι οι τηλεφωνικές υποκλοπές σε βάρος μου ήταν μία πολιτική μεθόδευση του γραφείου του πρωθυπουργού, το οποίο έχει με βάση τον νόμο που ψήφισε η ΝΔ, την άμεση ευθύνη για την ΕΥΠ» τόνισε εξερχόμενος του ανώτατου δικαστηρίου.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software