x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Νεκρό βρέφος στην Πτολεμαΐδα: Πολίτες πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον θάνατο του μικρού Δημήτρη, του μόλις 15 μηνών βρέφους, που πριν από οκτώ ημέρες κατέληξε στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο στην Πτολεμαΐδα, ζήτησαν μέλη του Σωματείου Αλβανών Μεταναστών Πτολεμαΐδας – Κοζάνης, που χθες το πρωί , στην πύλη του Νοσοκομείου, πραγματοποίησαν ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Όλοι όσοι πήραν τον λόγο, έθεσαν σειρά ερωτημάτων σχετικά με τους λόγους και τις συνθήκες, που οδήγησαν στο τραγικό γεγονός, αξιώνοντας από τη Διοίκηση και τους γιατρούς του Νοσοκομείου να δώσουν απαντήσεις.

Υποστήριξαν, ότι υπήρξε ολιγωρία και σημαντική καθυστέρηση, διαφορετικά ο μικρός Δημήτρης, θα ήταν εν ζωή, και τόνισαν ότι κάτι θα πρέπει να γίνει για να μην επαναληφθούν παρόμοια, θλιβερά περιστατικά, και με άλλα παιδιά.

Oι διαμαρτυρόμενοι επιδίωξαν συνάντηση με την Υποδιοικήτρια του Νοσοκομείου της Πτολεμαΐδας, και μετά την έξοδό τους, ο εκπρόσωπος, μετέφερε, πως η Διοίκηση δήλωσε αναρμόδια, πως η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και ότι το αποτέλεσμα της ΕΔΕ θα εκδοθεί σε 10- 15 ημέρες, προϊδεάζοντας για αντιδράσεις.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software