Πρόεδρος των βενζινοπωλών Αττικής: «Οι καταγγελίες είναι πάρα πολλές για νοθευμένο πετρέλαιο»

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας που αναμένεται τις προσεχείς ημέρες προκάλεσε αύξηση της ζήτησης για πετρέλαιο θέρμανσης που μέχρι πρόσφατα κινούνταν υποτονικά.

«Η τιμή αυτό τον καιρό σε Αττική και Θεσσαλονίκη είναι 1,25 € – 1,26 € το λίτρο» δήλωσε η Μαρία Ζάγκα, πρατηριούχος και πρόεδρος των βενζινοπωλών Αττικής καλώντας τον κόσμο να μην ψάχνει φθηνότερες τιμές.

«Θα πρότεινα να παραμείνετε στη σταθερή τιμή για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και στην ποιότητα και στην ποσότητα» είπε προσθέτοντας ότι ο σταθερός προμηθευτής εξασφαλίζει ότι δεν θα εξαπατηθεί ο πελάτης και δεν θα πάθει ζημιά ο καυστήρας.

Όπως είπε οι καταγγελίες είναι πάρα πολλές είτε για νοθευμένο πετρέλαιο είτε για μικρότερες ποσότητες παράδοσης.

Προέτρεψε τους καταναλωτές να μην αφήνουν τους ηλικιωμένους να παραλαμβάνουν μόνοι τους το πετρέλαιο γιατί σε περίπτωση για να ελέγχουν τις ποσότητες που παραλαμβάνουν.

Αναφορικά με τις προμήθειες πετρελαίου που γίνονται δήλωσε ότι οι περισσότερες δεξαμενές είναι γεμάτες ενώ ο κόσμος που θέλει να αγοράσει, έχει στενότητα χρημάτων και αγοράζει πετρέλαιο με σύνεση.

Σχολιάζοντας τις διεθνείς τιμές των καυσίμων η πρόεδρος των βενζινοπωλών Αττικής δήλωσε ότι «σήμερα το βαρέλι είναι 76 δολάρια η τιμή μπρεντ». Και όπως δήλωσε στην ΕΡΤ «όσο πέφτει η τιμή από τα διυλιστήρια τόσο και εμείς θα έχουν τη δυνατότητα να πουλάμε φθηνότερα».

TAGS: