Θεσσαλονίκη: Αγωνία για την 41χρονη αγνοούμενη έγκυο – Ψάχνουν το κινητό του συντρόφου της

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Στο κινητό του συντρόφου της, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι υπάρχουν στοιχεία που μπορούν να ερευνηθούν περαιτέρω. Ενδεχομένως αυτά να οδηγήσουν στους λόγους που εξαφανίστηκε η γυναίκα.

Η 41χρονη εξαφανίστηκε έχοντας πάρει μαζί της ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, ενώ έστειλε δύο μηνύματα σε διαφορετικό χρόνο, στη μητέρα της και τον σύντροφό της.

Οι Αρχές ερευνούν την περιοχή όπου χάθηκαν τα ίχνη της ενώ φως στην εξαφάνιση αναμένεται να ρίξει η άρση απορρήτου των επικοινωνιών.

Ο σύντροφος της γυναίκας, σε δηλώσεις του, υπογράμμισε πως «επιμένω και θα συνεχίσω να το λέω είναι ζήτημα να βρεθεί το στίγμα του τηλεφώνου της. Την έχω ψάξει στη δουλειά της, στο μέρος που πηγαίναμε για καφέ, έχω επικοινωνήσει με φίλες της. Με κορίτσια που την ξέρουν 40 χρόνια. Αυτό που έμαθα από τις φίλες της είναι ότι δεν ήξεραν καν ότι είναι έγκυος».

«Είναι μια περίεργη υπόθεση»

«Δεν υπάρχει κάτι καινούργιο, είναι μια περίεργη υπόθεση, έχει μια θολούρα. Το ερευνά το Ανθρωποκτονιών. Τα πρώτα στοιχεία από τα κινητά τηλέφωνα τα έχει δώσει στο ηλεκτρονικό έγκλημα και περιμένει την ανάλυση», λέει, μιλώντας στο MEGA, ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας.

«Είναι πολύ ιδιαίτερη υπόθεση και γι’ αυτό το πήρε των Ανθρωποκτονιών. (…) Απασχολεί η ιδιαιτερότητα της κατάστασής της. (…) Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν είναι καλά. (…) Έχει αρχίσει η εξέταση από συγγενικά πρόσωπα, καλούνται για κατάθεση».

TAGS: