Βρέθηκε και δεύτερο κρησφύγετο του «Τοξοβόλου» στα Σεπόλια

0
0
0
s2smodern

Ακόμη ένα διαμέρισμα που χρησιμοποιούσε η ομάδα του «τοξοβόλου του Συντάγματος» εντόπισαν σήμερα οι αστυνομικοί στα Σεπόλια. Κατά πληροφορίες πρόκειται για ένα διαμέρισμα στην Οιδίποδος 35 Σεπόλια που τον περασμένο Οκτώβριο το νοίκιασε η Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου με πλαστά στοιχεία.

Η ίδια φέρεται να χρησιμοποίησε το όνομα Λαμπίρη Ζωή του Πέτρου ένα όνομα το οποίο αναγράφεται σε μία από τις πλαστές ταυτότητες που χρησιμοποιούσε η ομάδα και που εντόπισαν την περασμένη εβδομάδα οι αστυνομικοί. Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής βρίσκονται σε εξέλιξη και η περιοχή έχει αποκλειστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνδρες τη αστυνομίας φέρεται μέχρι στιγμής να έχουν κατασχέσει ένα ζευγάρι κλειδιά, έναν φορητό ασύρματο, έναν φορητό υπολογιστή και δύο κινητά τηλέφωνα. Παράλληλα «ξεσκονίζουν» το διαμέρισμα προκειμένου να βρουν DNA και αποτυπώματα και να ταυτοποιήσουν ποιος ή ποιοι έμπαιναν στο επίμαχο διαμέρισμα. Αυτό είναι το δεύτερο διαμέρισμα που εντοπίζει η αντιτρομοκρατική. Την περασμένη εβδομάδα έπειτα από επιχείρηση στην Αθήνα εντοπίστηκε διαμέρισμα στα Πατησιά που φέρεται να χρησιμοποιούσαν ο Γιάννης Μιχαηλίδης και οι δύο γυναίκες συνεργοί του. Το διαμέρισμα το οποίο είχε ενοικιαστεί από την Δήμητρα Βαλαβάνη με τα πραγματικά στοιχεία ταυτότητάς της από τον Σεπτέμβριο του 2019 χωρίς ωστόσο να έχει δηλωθεί η ενοικίαση. Από εκείνη την στιγμή οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν το διαμέρισμα και όταν είδαν έναν άνδρα να μπαίνει μέσα σε αυτό, προχώρησαν σε έφοδο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ «το διαμέρισμα εντοπίσθηκε τη στιγμή που ιδιώτης – καθαριστής είχε εισέλθει σε αυτό για να απομακρύνει όλα τα αντικείμενα και να καθαρίσει το χώρο, κατ’ εντολή αγνώστου μέχρι στιγμής άνδρα, ο οποίος είχε προκαταβάλει ανάλογο χρηματικό ποσό» στοιχείο που επιβεβαιώνει τις πληροφορίες για την ύπαρξη ασύλληπτων συνεργών της ομάδας του Γιάννη Μιχαηλίδη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον καθαριστή προσέγγισε ένας άνδρας που φορούσε κουκούλα και αυτό ήταν το στοιχείο που πυροδότησε τις έρευνες της αντιτρομοκρατικής. Κατά τις ίδιες πληροφορίες το διαμέρισμα δεν άνοιξε με κανένα από τα πέντε κλειδιά τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή της μιας εκ των συνεργών του Μιχαηλίδη όταν συνελήφθησαν στην Αγία Παρασκευή.

Σύνταγμα, Έρευνα, Τρομοκράτες, Τοξοβόλος, Γιάφκα, Σεπόλιαe-genius.gr ...intelligent web software