Ωδή στον ένδοξο Συριακό στρατό

0
0
0
s2smodern

Γράφει ο Γ. Λιναρδής

 

Υπάρχουν στιγμές στην ιστορία που οι γενναίοι θα βρουν το θάρρος να αντιμετωπίσουν τους πιο ισχυρούς, όταν αυτοί προσπαθούν να εξαλείψουν την ύπαρξη μας από τον πλανήτη μας. Όλοι ζούμε σε μια από αυτές τις στιγμές και βιώνουμε έναν αγώνα μεταξύ δυο κόσμων. Από τη μια πλευρά υπάρχει ο κόσμος της σιωνιστικής ιμπεριαλιστικής καταπίεσης, της βίας, του διαρκούς πολέμου προς όφελος των ολιγαρχών, από την άλλη υπάρχουν όσοι θέλουν να δουν την υπεροχή της ειρήνης προς όφελος της ανθρωπότητας.

Εκείνοι που τελικά αντιτάχθηκαν σε αυτές τις καταπιεστικές δυνάμεις είναι ο Συριακός στρατός του Άσαντ και οι σύμμαχοι του, οι οποίοι αντιστάθηκαν επιτυχώς και με υπερηφάνεια στην συντριπτική στρατιωτική δύναμη και στην πολεμική μηχανή των χορηγών της τρομοκρατίας. Ο στρατός του Άσαντ δεν αγωνίζεται μόνο για την Συρία και τον λαό της, αγωνίζεται για όλους μας, για όλους τους λαούς που θέλουν να αντισταθούν στην τρομοκρατία και στην εισβολή μουσουλμάνων που θέλουν να εποικήσουν ευρωπαϊκά εδάφη.

Η Συρία δεν είναι απλώς το λίκνο πολιτισμού της Μέσης Ανατολής, είναι το λίκνο αντίστασης εκείνων που θέλουν να υπερασπιστούν την ανθρωπότητα έναντι της μεσαιωνικής μουσουλμανικής βαρβαρότητας. Είμαστε λοιπόν αναφανδόν στην πλευρά των υπερασπιστών της Συρίας.

Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι αν καταστραφεί η Συρία και νικήσουν οι χορηγοί των τρομοκρατών της Αλ Κάιντα, Αλ Νούσρα, ISIS κ.α., όλοι μας θα αντιμετωπίσουμε το τέλος του πολιτισμού. Μια νίκη για την Συρία και τους συμμάχους της θα σηματοδοτήσει το τέλος του σιωνιστικού ιμπεριαλιστικού οικοδομήματος και θα δώσει στην ανθρωπότητα την ευκαιρία να απομακρυνθεί από έναν ατελείωτο πόλεμο που προστατεύει μόνο την υπεροχή μιας υπερδύναμης και του παρακράτους της. Στηρίζουμε λοιπόν την Συρία απ’ όπου και αν ζούμε, απ’ όπου και αν προερχόμαστε.

Ο εθνικός στρατός της Συρίας αντιστάθηκε και αντιστέκεται στην οικονομική και στρατιωτική τρομοκρατία για 9 χρόνια.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν από τότε αλληλέγγυα με τους γενναίους άντρες και γυναίκες της Συρίας στον αγώνα τους κατά της διεθνούς τρομοκρατίας και των χορηγών της. Είμαστε βέβαιοι ότι η ιστορία θα μας τιμήσει στο μέλλον, όμως όλος ο ελληνικός λαός πρέπει να τιμήσει τώρα την δική του ιστορία στηρίζοντας αυτούς που μάχονται εναντίον των χορηγών της τρομοκρατίας, εναντίον αυτών που μας απειλούν με εποικισμό της πατρίδας μας με κατακάθια της ανθρωπότητας.

Ο πόλεμος στην Συρία, πόλεμος εναντίον ισλαμιστών τρομοκρατών και των χορηγών τους, έχει μεγαλύτερη σημασία απ’ ότι συνειδητοποιούν οι περισσότεροι. Η Συρία δεν αγωνίζεται μόνο για το έθνος της, αγωνίζεται για να υπερασπιστεί το πιο πολύτιμο αγαθό όλων μας, την ανεξαρτησία μας και την εθνική μας υπόσταση και ακεραιότητα. Η Συρία υπερασπίζεται τον κόσμο ενάντια στους πιο ισχυρούς παγκόσμιους εγκληματίες, ενάντια σε αυτούς που είναι υπεύθυνοι όλων των γενοκτονιών του 20ου αιώνα.

Ο Συριακός στρατός και οι σύμμαχοι του δεν υπερασπίζονται μόνο την Συρία ενάντια στον ηγεμονικό άξονα των Σιωνιστών, αλλά προστατεύουν ολόκληρη την περιοχή της Μέσης Ανατολής και Ανατολικής Μεσογείου από την καταστροφή της σιωνιστικής ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας και του νεοοθωμανικού επεκτατισμού.

Ωδή στον ένδοξο και θαρραλέο Συριακό στρατό.

 

 

Χρυσή Αυγή ,, Συρία, Πόλεμος, Συριακός στρατός