x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ παράνομων αλλοδαπών στη Χίο – Αφγανός μαχαίρωσε ομοεθνή του

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Την παραμονή των Χριστουγέννων, σημειώθηκε αιματηρό επεισόδιο μεταξύ παράνομων αλλοδαπών στη ΒΙ.ΑΛ. της Χίου, όταν δυο Αφγανοί τραυμάτισαν με χτυπήματα και μαχαιριές έναν ομοεθνή τους.

Το περιστατικό συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, όταν οι δυο δράστες ηλικίας 24 και 21 χρόνων ενεπλάκησαν σε επεισόδιο με τον ομοεθνή τους στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης και τον τραυμάτισαν.

Όμως, συνελήφθησαν άμεσα από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που κατέσχεσαν δύο μαχαίρια στην κατοχή του 24χρονου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, απλή σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, κατά περίπτωση, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου.

Να σημειωθεί πως στις 8 Δεκεμβρίου, είχε συμβεί ένα παρόμοιο περιστατικό όπου δυο αλλοδαποί είχαν τραυματίσει άλλους δύο, ο ένας με γροθιές και ο άλλος με μαχαίρι.

Όταν έκαναν την εμφάνισή τους οι άνδρες της Αστυνομίας, ο αλλοδαπός με το μαχαίρι πρόλαβε να εξαφανιστεί και αναζητείται, ενώ ο συνεργός του συνελήφθη.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software