Η μεταναστευτική πολιτική της ΝΔ οδηγεί σε κοινωνική έκρηξη

0
0
0
s2smodern

Τα θλιβερά συμβάντα των τελευταίων 48 ωρών στα νησιά του Βορειανατολικού Αιγαίου και στη Λέρο, με τις εξεγέρσεις και τα πλιάτσικα των μεταναστών είναι το αποτέλεσμα της ανθελληνικής πολιτικής της ΝΔ που ήθελε αυτοδυναμία για να διώξει την ανθελληνική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Στις 3 Φεβρουαρίου 2020, μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα, λόγω της αποδεδειγμένα ανθελληνικής πολιτικής της ΝΔ, εκατοντάδες μετανάστες εξεγέρθηκαν, έκαψαν, λεηλάτησαν και κατέστρεψαν περιουσίες Ελλήνων πολιτών αλλά και του Ελληνικού Δημοσίου.

Τα γεγονότα στην Λέσβο ήταν εξαιρετικώς ανησυχητικά. Ανεξέλεγκτες ορδές μεταναστών εξεγέρθηκαν στην Μόρια και στην Παναγιούδα. Άλλοι αφροασιάτες εισέβαλαν στον σταθμό παραγωγής ενέργειας της ΔΕΗ που βρίσκεται κοντά στην πόλη της Μυτιλήνης. Είδαμε μέχρι και αλλοδαπή να επιχειρεί να αρπάξει όπλο αστυνομικού με ασπίδα τα παιδιά της. Νοτιότερα στην Λέρο, άλλοι μετανάστες λεηλάτησαν στην κυριολεξία τον εξοπλισμό του νοσοκομείου.

Δυστυχώς αυτά είναι τα πιο πρόσφατα περιστατικά, αφού εδώ και πολλούς μήνες, μετανάστες πλιατσικολογούν και φέρνουν την κοινωνική ανησυχία σε όλα τα Ελληνικά νησιά.

 

 

Μυτιλήνη, Μόρια, Νέα Δημοκρατία, Μεταναστευτικό, Παναγιούδα