Μυτιλήνη: «Προσφυγοπούλα» προσπαθεί να αρπάξει όπλο αστυνομικού!

0
0
0
s2smodern

Κατά την έφοδo των αλλοδαπών στην πόλη της Μυτιλήνης και την σύγκρουση με αστυνομικές δυνάμεις μια αλλοδαπή γυναίκα προσπάθησε να αρπάξει το όπλο ενός αστυνομικού, αφού πρώτα του τράβηξε την αντιασφυξιογόνο μάσκα.

Ευτυχώς το όπλο ήταν καλά ασφαλισμένο στην θήκη και δεν μπόρεσε να το τραβήξει. Αν τα κατάφερνε, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα είχαμε θύματα.

«Θα μπορούσε να αποβεί ολέθριο, θανατηφόρο» είπε ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών Βασίλης Ντούμας, σχολιάζοντας το περιστατικό.

«Είναι καζάνι που βράζει -η αγανάκτηση που συσσωρεύεται σε 25.000 - 30.000 ξένους- εάν εκτοξευθεί ... θα μπορούσαμε να οδηγηθούμε σε μια εξέγερση, που δεν θέλουμε να βάλουμε στο μυαλό μας, θα γίνει μακελειό», συμπλήρωσε ο κ. Ντούμας μιλώντας σε πρωινή εκπομπή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Σε ό,τι αφορά τη δήλωση του υπουργού Μετανάστευσης Νότη Μηταράκη ότι τα επεισόδια ίσως ήταν υποκινούμενα ο κ. Ντούμας σχολίασε: «Τριακόσιες ΜΚΟ λυμαίνονται το κομμάτι αυτό που λέγεται λαθρομετανάστευση, μετανάστευση, προσφυγικό, όποτε κι εκεί κρύβονται οικονομικά συμφέροντα που μπορούν να δημιουργούν κλίμα απειλής, κάποιοι να θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα στην κυβέρνηση χρησιμοποιώντας αυτούς τους ανθρώπους».

«Απ' τη στιγμή που μπαίνουν στη χώρα δεν μπορείς να τους διαχειριστείς, το θέμα είναι να μην μπουν κι αυτό δεν είναι ζήτημα μόνο της χώρας», κατέληξε ο κ. Ντούμας.

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: pronews.gr

 

 

Μετανάστευση, Μυτιλήνη, Όπλο, Αστυνομικός, Νότης Μηταράκης, Βασίλης Ντούμαςe-genius.gr ...intelligent web software