x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η τελευταία επιθυμία του Β. Καρρά και οι λεπτομέρειες της ταφής του

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Σε λαϊκό προσκύνημα τέθηκε μέχρι το βράδυ της Τρίτης, η σορός του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή Βασίλη Καρρά, που έφυγε από τη ζωή την παραμονή των Χριστουγέννων, σε ηλικία 70 ετών.

Ακολουθεί την Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου (στις 12 το μεσημέρι, στη γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας) το τρισάγιο στην Εκκλησία του χωριού και στη συνέχεια η ταφή. Καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής θα συνοδεύσει η φιλαρμονική ορχήστρα «ΑΠΟΛΛΩΝ» Ροδολίβους με μαέστρο τον Ευάγγελο Ανδρίκο.

Τιμής ένεκεν, την ανάκρουση του εθνικού ύμνου προς τιμήν του Βασίλη Καρρά θα διευθύνει ο καλλιτεχνικός διευθυντής – μαέστρος της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής και φίλος του μεγάλου ερμηνευτή. Σύμφωνα μάλιστα με όσα δήλωσε ο κ. Αραμπατζής, θα γίνει πραγματικότητα η μεγάλη συναυλία που ήθελε ο «άρχοντας» του λαϊκού τραγουδιού.

Ειδικότερα, ο Ευάγγελος Αραμπατζής, που εκφώνησε τον επικήδειο λόγο του Βασίλη Καρρά, είπε πως η τελευταία του επιθυμία ήταν να γίνει μια μεγάλη συναυλία με 3.000 μουσικούς.

→ Επιθυμία της οικογενείας του Β. Καρρά είναι αντί στεφάνων να στηριχθεί ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software