Απατεώνας έκανε «αφαίμαξη» σε αθλητικό σωματείο στην Θεσσαλονίκη – Στα 60.000 ευρώ η ζημιά

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Τη Γη κάτω από τα πόδια τους έχασαν οι υπεύθυνοι αεραθλητικού σωματείου Μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα στην Θεσσαλονίκη, όταν διαπίστωσαν πως έχουν πέσει θύμα απατεώνα που είχε καταφέρει να τους αρπάξει 60.000 ευρώ!

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκαναν στις Αρχές, ο 56χρονος δράστης με το πρόσχημα πως θα μπορούσε να εντάξει το σωματείο σε επιδοτούμενα προγράμματα αθλητικού χαρακτήρα, κατάφερε να «μαδήσει» το ταμείο τους. Συγκεκριμένα, από τον Μάρτιο ως και τον Αύγουστο, άρπαξε αρχικά 6.750 ευρώ, τα οποία μεταφέρθηκαν σε λογαριασμό που τους υπέδειξε και στην συνέχεια τους είπε να κάνουν ορισμένες κινήσεις, με σκοπό δήθεν να ενταχτεί το σωματείο σε επιδοτούμενα προγράμματα. Με τον τρόπο αυτό δαπανήθηκαν ακόμη 53.000 ευρώ, τα οποία εκτιμάται ότι κατέληξαν στην…τσέπη του κακοποιού.

Τελικά, οι υπεύθυνοι του σωματείου ειδοποίησαν τις Αρχές, με τους άνδρες του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης να ταυτοποιούν τον δράστη. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία, που πρόκειται να διαβιβαστεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

TAGS: