x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Χειροπέδες σε διακινητή ναρκωτικών στην Λιβαδειά: Μετέφερε την κοκαΐνη σε διάφανο ποτήρι!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ίχνος θράσους δεν είχε ένας άνδρας, που μετέφερε μέσα σε ένα πλαστικό ποτήρι του καφέ και μάλιστα… διάφανο, την ποσότητα κοκαΐνης, που επιχείρησε να διαθέσει προς πώληση στην «πελατεία» του στην Λιβαδειά. Ωστόσο, για κακή του τύχη, έγινε «τσακωτός» από αστυνομικούς, το απόγευμα της Τετάρτης και έτσι πήρε τον δρόμο για την Ασφάλεια.

‘Οπως έγινε γνωστό, οι άνδρες της ΕΛΑΣ είχαν στην διάθεσή τους πληροφορίες για τα παράνομα «νταλαβέρια» του νεαρού και έτσι σταμάτησαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε για να του κάνουν έλεγχο. Πράγματι, βρήκαν το πλαστικό ποτήρι και δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρους 262 γραμμαρίων, με συνέπεια να του φορέσουν χειροπέδες.

 

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν ακόμη μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 755 γραμμαρίων, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές και πλήθος νάιλον συσκευασίες και λαστιχάκια με τα οποία συσκεύαζε τα ναρκωτικά.

Ακόμη, κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και ένα πορτοφόλι που είχε μέσα 170 ευρώ και τέσσερις τραπεζικές κάρτες η προέλευση των οποίων εξετάζεται και πλέον ο δράστης οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λιβαδειάς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software