Πόνεσε τον Τσαβούσογλου ο Λαγός με τη σημαία

0
0
0
s2smodern

Η απόλυτη ''κόλαση'' έχει δημιουργηθεί μετά το σκίσιμο της σημαία από τον Γ. Λαγό στην Ευρωβουλή.

 

Άμεσα απάντησε ο Τσαβούσογλου λέγοντας τα εξής:

''Αυτά τα ρατσιστικά μυαλά ξέρουν καλύτερα από τον καθένα πως αντιδρούμε σε αυτές τις περιπτώσεις, πετάμε στη θάλασσα όσους τολμούν να επιτεθούν στη σημαία μας''.

Τι έγινε νωρίτερα

Ο Έλληνας ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός σε συνεδρία στο ευρωκοινοβούλιο, σχετικά με την κατάσταση των μεταναστών στα ελληνικά νησιά, έσκισε την τουρκική σημαία.

Στις Βρυξέλλες στη Γενική Συνέλευση του ευρωκοινοβουλίου, σε συνεδρία με τίτλο ¨Η ανθρωπιστική κατάσταση στα ελληνικά νησιά¨, εξετάστηκε η κατάσταση των παράνομων μεταναστών στην περιοχή.

Ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός αντέδρασε λέγοντας: ¨Δεν ακούμε κανέναν να μιλά εδώ για την κατάσταση των Ελλήνων πολιτών. Όλοι μιλάνε για τους μετανάστες. Με τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών τι θα γίνει;¨.

Ο κ.Λαγός υποστήριξε πως το 70% των Ελλήνων πολιτών είναι ενάντιοι στην λαθρομετανάστευση και ότι ο λαός της χώρας δέχεται επιθέσεις από μετανάστες.

Είπε επίσης, πως ¨Στη μια μεριά υπάρχει η Τουρκία, που κάνει ότι θέλει. Στην χώρα μας συρρέουν οι μετανάστες. Να λοιπόν η τουρκική σημαία, το μοναδικό που της αξίζει είναι αυτό, τίποτε άλλο¨ και έσκισε τη χάρτινη τουρκική σημαία.

Απέναντι σε αυτό η πρόεδρος της συνεδρίας έκανε έκκληση για ψυχραιμία και πρόσθεσε πως δεν θα ανεχθεί τέτοιου είδους συμπεριφορές.

 

 

Τουρκία, Σημαία, Ευρωβουλή, Μετανάστες, Τσαβούσογλου, Γιάννης Λαγός, ελληνικά νησιάe-genius.gr ...intelligent web software