Γράφτηκε στις .

Το Ουγγρικό κράτος αντιμετωπίζει τη μετανάστευση ως ζήτημα εισβολής - Άνοιξαν πυρ οι συνοριοφύλακες

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Στην Ελλάδα των "ανοιχτών συνόρων", θα τους είχαν δώσει ήδη τα πρώτα επιδόματα!

Μια ομάδα μεταναστών επιχείρησε να διασχίσει τον φράχτη στην μεθόριο Σερβίας και Ουγγαρίας. Προειδοποιητικά πυρά έριξαν οι Ούγγροι συνοριοφύλακες.

Επισήμως η Βουδαπέστη έκανε λόγο για βίαιη απόπειρα εισόδου στην χώρα, τουτέστιν εισβολή. Οι τρεις συνοριοφύλακες που βρίσκονταν στο σημείο εισόδου εκείνη την ώρα πυροβόλησαν στον αέρα, προκαλώντας φόβο στους λαθρομετανάστες, οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή. Τέσσερις από αυτούς κατάφεραν να περάσουν στην Ουγγαρία και τελικά συνελήφθησαν από τις αρχές.

Αυτά συνέβησαν στην Ουγγαρία που διαθέτει μια πατριωτική κυβέρνηση, όπου κανένας δεν είναι υπεράνω του Νόμου και το κράτος διασφαλίζει την κοινωνική συνοχή και ειρήνη για τους πολίτες του.

Στην Ελλάδα των "ανοιχτών συνόρων", η ανομία είναι ο κανόνας και περισσότεροι από 100.000 μετανάστες κάθε χρόνο, εισβάλλουν από τα νησιά μας κυρίως στην ενδοχώρα, όπου διασχίζουν ακόμα και με τα πόδια, δεκάδες χιλιόμετρα, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει!

H συνέχεια γνωστή: Επιδόματα, υποχρεωτική ένταξη "προσφυγόπουλων" στα σχολεία και στο βάθος... πολιτογράφηση και δικαίωμα ψήφου!

 

 

Ελλάδα, Σύνορα, Ουγγαρία, Επιδόματα, Μετανάστες, Φράχτης, συνοριοφύλακες