x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ! ΝΕΚΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΗΣ ΔΙ.ΑΣ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ ΛΗΣΤΩΝ

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Τραγική κατάληξη είχε η καταδίωξη ύποπτου οχήματος που ξεκίνησε από τη Νίκαια και έληξε στην Αθηνών-Κορίνθου με έναν αστυνομικό να χάνει τη ζωή του και άλλον ένα να τραυματίζεται ελαφρύτερα.

Συγκεκριμένα, στις 3:30 τα ξημερώματα αστυνομικοί, ξεκίνησαν καταδίωξη υπόπτου οχήματος το οποίο ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να τους ξεφύγει στην Αθηνών – Κορίνθου μετά το Δαφνί στο Χαϊδάρι.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, η οποία ξεκίνησε από τη Νίκαια, μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συγκρούστηκε με έτερο υπηρεσιακό όχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δύο αστυνομικοί που επέβαιναν στη μηχανή.

Η σύγκρουση σημειώθηκε όταν ένα από τα οχήματα που συμμετείχαν στην καταδίωξη πραγματοποίησε επικίνδυνο ελιγμό, το περιπολικό φρέναρε απότομα και η μοτοσυκλέτα της ΔΙ.ΑΣ. χτύπησε στο πίσω μέρος του.

Ο ένας από τους δύο αστυνομικούς που επέβαιναν στη μοτοσικλέτα τραυματίστηκε βαρύτατα, μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου δυστυχώς κατέληξε λίγο αργότερα.

Οι αστυνομικοί καταδίωκαν δύο οχήματα. Το ένα τους ξέφυγε ενώ το άλλο ΙΧ εντοπίστηκε μαζί με τον οδηγό του, τον οποίο οι Αρχές συνέλαβαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα άτομα που κυνηγούσαν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να κλέψουν αυτοκίνητα. Κλειστή για πάνω από μια ώρα ήταν η Αθηνών-Κορίνθου.

Σε μία απόσταση εξήντα μέτρων εκσφενδονίστηκε ο αστυνομικός. 

Και οι δύο μεταφέρθηκαν αρχικά στο Θριάσιο Νοσοκομείο, με τον έναν να καταλήγει λίγο αργότερα.

 

Ο δεύτερος αστυνομικός νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο 401, με χτυπήματα σε λεκάνη, πόδια και πλευρά.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η καταδίωξη ξεκίνησε στις 3:30 τα ξημερώματα μετά από κλήση για απόπειρα κλοπής αυτοκινήτου στην Νίκαια, και οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ διαπίστωσαν ότι στο περιστατικό εμπλέκονται δύο ΙΧ αυτοκίνητα, ένα εκ των οποίων διέφυγε αμέσως ενώ το δεύτερο έμεινε λίγο πιο πίσω.

Σύμφωνα με το tempo24.news, ο 29χρονος αστυνομικός είναι από την Πάτρα. Την οικογένειά του ενημέρωσε ο ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ, που βρέθηκε δίπλα τους από την πρώτη στιγμή.

H οικογένεια έχει ακόμη έναν γιό αστυνομικό.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software