x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

“Βόμβα” στο Λιμεναρχείο Πειραιά: Συνελήφθη ο διοικητής της Δίωξης Ναρκωτικών και ένας λιμενικός για διακίνηση κοκαΐνης

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Τεράστιο κύκλωμα, με εμπλεκόμενους υψηλόβαθμους αξιωματικούς του Λιμεναρχείου Πειραιά, φέρεται ότι, έκλεβε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών από τις κατασχεμένες ποσότητες και τα διακινούσε σε ιδιώτες, καθώς και στις φυλακές Κορυδαλλού, όπως γράψαμε ήδη από χθες.

 Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης φέρεται υψηλόβαθμό στέλεχος της Περιφερειακής Διώξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά και πλωτάρχης στον βαθμό, ο οποίος μαζί με έναν ακόμη αξιωματικό φέρονται ότι, έκλεβαν ποσότητες ναρκωτικών στη διάρκεια της καύσης των κατασχεμένων ποσοτήτων στον κλίβανο, στα Δερβενοχώρια.

Μέχρι τώρα έχουν γίνει 15 συλλήψεις, ενώ η έρευνα συνεχίζεται και επεκτείνεται από τον Πειραιά και στην Αθήνα.

 

Η έρευνα της υπόθεσης έγινε από το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της Γ.Α.Δ.Α, ενώ την επιχείρηση των εφόδων σε οικίες των εμπλεκομένων επόπτευε και συντόνιζε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Πειραιά Θόδωρος Σακελλαρόπουλος.

Στο σπίτι του ενός εκ των δύο υψηλόβαθμών αξιωματικών, ο οποίος μάλιστα έχει και ανήλικο παιδάκι, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα περίπου 8 κιλών κοκαΐνης, που φέρεται ότι, προέρχεται από τις κλεμμένες ποσότητες κατασχεμένων ναρκωτικών.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software