x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Νίκη, Βελόπουλος και Στίγκας «χορεύουν» στον ρυθμό του Μαξίμου – Ελληνική Δεξιά για γέλια ή… για κλάματα

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Είναι απορίας άξιο πως η ΝΔ έχει στραφεί προς το Κέντρο, έχει αφήσει τα δεξιά της ακάλυπτα και τα κόμματα στα δεξιά της κινούνται σε πολύ ρηχά νερά, αν δεν είναι τελείως ανύπαρκτα.

Η μία εξήγηση είναι ότι δεν έχουν ηγέτες που να μπορέσουν να σηκώσουν αυτή τη δύσκολη κυβερνητική ατζέντα ή να κατανοήσουν πως γίνεται σοβαρή αντιπολίτευση, ειδικά στα εθνικά ζητήματα.
Η άλλη εξήγηση – που πλέον αποκτάει περισσότερους υποστηρικτές είναι - ότι τα κόμματα δεξιά της ΝΔ παίζουν το «παιχνίδι» της κυβέρνησης ή τα έχουν βρει σε όλα και κάνουν μία υποτυπώδη αντιπολίτευση.
Εντύπωση μάς έκανε το κόμμα Νίκη το οποίο ούτως ή άλλως μετά τις εθνικές εκλογές «έκατσε», δεν ακούστηκε πουθενά, ο δε Δημήτρης Νατσιός παρουσιάζεται πολύ σπάνια στην Βουλή, η αντιπολίτευσή του είναι πολύ ήπια όταν μάλιστα υπάρχει μία προοδευτική ατζέντα που προσπαθεί να περάσει η κυβέρνηση όπως π.χ το νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Ξαφνικά στη ΝΙΚΗ αγάπησαν… τα αιολικά πάρκα!

Ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση μάς έκανε και η στάση της ΝΙΚΗΣ στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό όπου ο κ. Βορύλλας βουλευτής της ΝΙΚΗΣ, υποστήριξε ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να αυξήσει τη συμμετοχή ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στο ενεργειακό μίγμα παραγωγής.
Και μάλιστα προτείνει άμεση χωροθέτηση και αδειοδότηση (!) θαλάσσιων αιολικών πάρκων ώστε να προσελκύσουμε επενδύσεις και να αξιοποιηθούν οι ΑΠΕ…
Θα έλεγε κανείς ότι αυτή η θέση απηχεί τέλεια στις τάξεις της ΝΔ ενώ την άμεση χωροθέτηση και αδειοδότηση την επιζητάει επιχειρηματίας στο χώρο της ενέργειας πολύ στενά συνδεδεμένος με τη ΝΔ, ενώ βασικός υπουργός της κυβέρνησης έχει και συγγενική σχέση μαζί του…
Βέβαια, υπάρχει και το εξής:
Πολλά μοναστήρια που στηρίζουν τη ΝΙΚΗ είναι και διαχειριστές εκκλησιαστικής περιουσίας και θα τους ενδιέφερε αυτή η διέξοδος.

Τι θα γίνει με τη δικογραφία στην Θεσσαλία;


Υπάρχει όμως, και κάτι ακόμα και εκεί θα εξαρτηθούν πολλά για ποιο ρόλο παίζει τελικά το κόμμα ΝΙΚΗ σε αυτή τη Βουλή: Στην Θεσσαλία έχει συνταχτεί ένας ογκώδης φάκελος πολλών χιλιάδων σελίδων που είναι η δικογραφία κατά της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Κώστα Αγοραστού.
Η δικογραφία έχει μαζέψει μαρτυρίες για παραλείψεις, κακοτεχνίες, υπερτιμολογήσεις και περίεργες συμβάσεις που έχουν συναφθεί επί θητείας Αγοραστού. Το θέμα είναι ότι την υπόθεση χειρίζεται η αδερφή του Γιώργου Αποστολάκη, του βουλευτή Επικρατείας με το κόμμα ΝΙΚΗ.
Και σε αυτή την υπόθεση που βρίθει σκανδάλων, θα φανεί αν η υπόθεση θα φτάσει μέχρι το κόκκαλο και θα αποδοθούν ευθύνες ή θα μείνουμε στους τύπους.

Αντιπολίτευση στα μικρά, στα μεγάλα παίζει το παιχνίδι του Μαξίμου

Όμως, δεν είναι μόνο η ΝΙΚΗ που εξακολουθεί και κάνει αντιπολίτευση… με χαμηλά λιπαρά στην κυβέρνηση.
Η Ελληνική Λύση ακολουθεί μία στρατηγική που στα «μικρά» κάνει αντιπολίτευση ενώ στα μεγάλα διασώζει την κυβέρνηση.
Θυμίζουμε την ύποπτη στάση του Κ. Βελόπουλου στην υπόθεση των υποκλοπών που με την θρυλική ομιλία του στη Βουλή αντί να τα χώσει στην κυβέρνηση, τα έχωσε στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί και αυτοί είχαν παρτίδες με τον Λαβράνο…
Αλλά και πρόσφατα, που συναίνεσε με την ΝΔ να αλλάξει η σύνθεση της ΑΑΔΕ –η οποία ήταν έτοιμη να δώσει το πόρισμα για την ΕΥΠ- και έτσι εν μία νυκτί τα μέλη της ανεξάρτητης αρχής παύτηκαν από την θέση τους. Σε πολλούς, μάλιστα, επικρατεί ένα ερωτηματικό τι έχει γίνει με τις ανοικτές υποθέσεις του Βελόπουλου:
Τι έχει γίνει με την φορολογική εκκρεμότητα του 1 εκατ. ευρώ όπου η σύζυγος Βελόπουλου τιμολογούσε από το 2017 κεραλοιφές και βιβλία που πουλάει μέσω εκπομπής στο χαμηλό συντελεστή;
Τι γίνεται με το πρόστιμο περίπου 2 εκατ. ευρώ από το ΕΣΡ στα κανάλια του Βελόπουλου;

Παρακαλεί για να πάρει την κρατική επιχορήγηση ο Στίγκας


Αφήνουμε για το τέλος τον Βασίλη Στίγκα των Σπαρτιατών ο οποίος κατάφερε ένα όνομα συνώνυμο της ιστορικής ανδρείας και ντομπροσύνης να το μετατρέψει σε ένα κόμμα – φάντασμα, ένα κόμμα - περίγελο για την ελληνική δεξιά.
Ο άνθρωπος που έχει περάσει από την Πολιτική Άνοιξη, το ΛΑΟΣ και την Ένωση Κεντρώων, μπήκε στη Βουλή με τη βοήθεια του τότε υποστηρικτή Ηλία Κασιδιάρη – τώρα δεν έχει καμία σχέση μαζί τους - και αντί να κάνει αντιπολίτευση χάιδευε τα αυτιά του Μητσοτάκη για να μην του κοπεί η κρατική επιχορήγηση.  
Αντί να κάνει αντιπολίτευση, κατήγγελλε μαφίες και νονούς.
Η πρόβλεψή μας: Δεν θα μπορέσει ούτε ευρωεκλογές να κάνει, όσο για την κρατική επιχορήγηση, δεν θα πάρει ούτε ευρώ.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software