x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η «ΑΝΑΣΤΑΣΗ» ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΚΟΡΠΙΖΕΙ «ΕΛΠΙΔΕΣ»: «ΣΤΙΣ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΝΙΚΗΣ»

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ο Φίλιππος Καμπούρης, ο νέος ηγέτης τού Κινήματος

Γράφει ο Μιλτιάδης Γ. Βιτάλης

Νομικός, συγγραφέας, αρθρογράφος

Την ερχόμενη Κυριακή, στις 17 Δεκεμβρίου, στις 11 το πρωΐ, γίνεται στο ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ (Αμαλίας 10, Σύνταγμα), το ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ (ΛΑ.Ο.Σ.).

Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός είναι η ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ. Ο ιδρυτής του ΛΑ.Ο.Σ. (ο Νέστορας και Πατριάρχης τού Πατριωτικού χώρου) Γιώργος Καρατζαφέρης, δίνει την σκυτάλη στην νεότερη γενιά.

Ο δημοσιογράφος και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, Φίλιππος Καμπούρης, θα είναι ο επόμενος αρχηγός – Πρόεδρος τού ΛΑ.Ο.Σ. (και με την βούλα του Συνεδρίου).

Άξιος συνεχιστής, ενός σημαντικού ηγέτη που σφράγισε με την παρουσία τον ευρύτερο πατριωτικό χώρο.

Η επανεκκίνηση, η νέα αρχή τού ΛΑ.Ο.Σ. είναι ασφαλώς ένα ελπιδοφόρο, ένα χαρμόσυνο γεγονός. ΟΛΟΙ μαζί μπορούμε να ενώσουμε την φωνή μας και να φέρουμε ξανά «ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ» ΤΟΝ ΛΑΪΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ στην κορυφή!!!

Η δύναμή μας, το τρίπτυχο «ΠΑΤΡΙΔΑ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ», οι αδιαπραγμάτευτες αξίες του Ελληνισμού και κυρίως η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ μας. Με λογισμό  και όνειρο πορεύονται χιλιάδες πατριώτες στο πεπρωμένο τής φυλής μας!!!

Μας πληγώνει η Ελλάδα η πάσχουσα, η συγκύπτουσα, η σοκαρισμένη, η απολογούμενη, η προδομένη. Με τους σκυμμένους ώμους και το κεφάλι κάτω. Με πληγώνει η υπόδουλη στάση μας, το παζάρεμα τής Ελευθερίας μας, όσο-όσο, αντί πινακίου φακής, στα σαλόνια τής Δύσης.

Την Πίστη μας, ΔΕΝ την χωράνε οι τετράγωνες λογικές των άθεων, που προκαλούν την οργή τού Ποιμνίου της Εκκλησίας μας. Ο ΛΑ.Ο.Σ. είναι κίνημα για την απαλλαγή, κάθε τύπου αδικίας, ενάντια σε κάθε παζάρεμα, σε βάρος τού λαού μας.

Όσοι απαιτούν την πατρίδα μας, τα βουνά, τα νησιά και τις θάλασσές μας, να ξέρουν ότι θα βρουν εμπόδια.

ΟΧΙ, στις φράγκικες υποκρισίες, στις δόλιες συμπεριφορές.

ΟΧΙ, στους ατάλαντους ξενόφερτους «σωτήρες», που θέλουν να γίνουν κυβερνήτες τού τόπου μας.

ΟΧΙ, στην φτωχοποίηση, ενός ολόκληρου λαού, που καθημερινά πάσχει… πένεται και επιβιώνει με φιλοδωρήματα!

ΟΧΙ, σ’ όσους κάνουν το παν, για να αφαιρέσουν από την ψυχή του Έλληνα, το θρήσκευμα και την Ελληνική Σημαία. Ένα γκρίζο πέπλο απογοήτευσης κάλυψε την κοινωνία των απλών πολιτών που βλέπει να μπαίνει στο περιθώριο τής ιστορίας.

ΟΧΙ, στα λογιστικά τεχνάσματα, στο πελατειακό πολιτικό σύστημα, στο σάπιο, στις διαρκείς «λιτότητες» σε βάρος των εργαζομένων.

Ο Φίλιππος Καμπούρης είναι το παιδί του λαού, αγωνιστής της ζωής, που έχει πραγματική διάθεση για σκληρή δουλειά, για δημιουργική δουλειά.

ΟΧΙ, λοιπόν, στους κορδωμένους, δήθεν πατριώτες, που νοιάζονται μόνο για καρέκλες και πολυθρόνες και συμπεριφέρονται κυνικά!!!

Τα κόμματα τού λεγόμενου Πατριωτικού χώρου, έχουν απογοητεύσει την ελληνική κοινωνία. Είναι «κατώτερα» των περιστάσεων και δεν πείθουν, ότι μπορούν να κάνουν την… διαφορά!!!

Κάποια μάλιστα στελέχη τους, είναι αποφασισμένα να μην ντρέπονται για τίποτε!!! Είναι και κάποιοι κουφιοκεφαλάκηδες, ακούραστοι σουλατσαδόροι τής δημόσιας σκηνής, πολιτικές ασήμαντες φιγούρες.

Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός με τον Φίλιππο Καμπούρη, αρχηγό, τίθεται στην πρώτη γραμμή τού αγώνα. Ενάντια στους χρυσοφόρους «φλώρους» της πολιτικής, τα «sugar babies» κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών, στους φαύλους, στους διεφθαρμένους.

Η «ΑΝΑΣΤΑΣΗ» του ΛΑ.Ο.Σ., η νέα αρχή του, το νέο ξεκίνημά του, δίνει μία νέα προοπτική. Το παραγωγικό μοντέλο τής χώρας είναι για κλάματα, οι εισοδηματικές ανισότητες μεγαλώνουν, η αγροτική τάξη, οι κτηνοτρόφοι συρρικνώνονται, η νεολαία πλήττεται από την ανεργία και ξενιτεύεται.

Ποιοι νοιάζονται πραγματικά; Καιρός για έργα, χορτάσαμε με τα «άδεια» λόγια, τα κενά περιεχομένου. Πρέπει, εμείς οι πατριώτες, να πάρουμε την ζωή στα χέρια μας, να αφυπνιστούμε, να αγωνιστούμε, να δώσουμε την μάχη μας για τα ιερά και όσια της χώρας μας.

Μπορούμε να κάνουμε την διαφορά, στο χέρι μας είναι. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!

ΔΟΞΑ ΣΟΙ ΤΩ ΔΕΙΞΑΝΤΙ ΤΟ ΦΩΣ!

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software