x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Δύσκολες ώρες για τον 31χρονο αστυνομικό – Υποβλήθηκε σε εξωνεφρική αιμοκάθαρση καθώς δεν λειτουργούν πολλά ζωτικά όργανα

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ιδιαιτέρως κρίσιμη είναι κατάσταση του 31χρονο υπαρχιφύλακας μετά τον σοβαρό τραυματισμό του από ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων στου Ρέντη. Ο αστυνομικός παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας και οι γιατροί εκτός από τον ακρωτηριασμό του τραυματισμένου ποδιού του προχώρησαν σε εξωνεφρική αιμοκάθαρση, καθώς δεν λειτουργούν πλέον πολλά ζωτικά του όργανα.

Οι γιατροί αποφάσισαν να προχωρήσουν στον ακρωτηριασμό του αριστερού κάτω άκρου του 31χρονου εξαιτίας των μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος του μηρού του.

Παραμένει σε φαρμακευτική καταστολή

Ο αστυνομικός παραμένει σε φαρμακευτική καταστολή, και οι γιατροί δεν έχουν δώσει ακόμα την εντολή σιγά σιγά να τον ξυπνούν.

Θέλουν, όπως αναφέρουν και μετέδωσε το πρωί της Πέμπτης (14/12) η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη να περάσει ένα χρονικό διάστημα και αυτό που είναι σημαντικό είναι να δουν κατά πόσο ο εγκέφαλο έχει υποστεί αναστρέψιμες ή μη, βλάβες.

«Να διαβεβαιώσουμε τους γονείς ότι κάνουμε το κάτι παραπάνω, περισσότερα από αυτά που περνούν από το χέρι μας»

«Μακάρι αν ήταν μόνο ο ακρωτηριασμός, υπάρχουν και άλλα προβλήματα σοβαρά» υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ σε δηλώσεις του την Τετάρτη (13/12) αναφερόμενος στον αστυνομικό.

«Δίνει μάχη για τη ζωή του αλλά είναι γενναίος και ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει. Είναι πάρα πολύ κρίσιμη η κατάσταση» είπε μιλώντας στο Mega και την εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο Μιχάλης Γιαννάκος.

«Δίνει μάχη για τη ζωή του αλλά είναι γενναίος και ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει. Είναι πάρα πολύ κρίσιμη η κατάσταση» είπε μιλώντας στο Mega και την εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο Μιχάλης Γιαννάκος.

«Γίνεται μεγάλη προσπάθεια να τον κρατήσουν στη ζωή από όλο το προσωπικό της ΜΕΘ» υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

«Να διαβεβαιώσουμε τους γονείς ότι κάνουμε το κάτι παραπάνω, περισσότερα από αυτά που περνούν από το χέρι μας» σημείωσε κλείνοντας.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software