x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ξάνθη: ΕΔΕ για τον αστυνομικό που παρέσυρε 19χρονη – Τα ερωτήματα για το φονικό τροχαίο

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία στην Ξάνθη θρηνεί τον χαμό της 19χρονης κοπέλας, την οποία παρέσυρε αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου φέρεται να είναι εν ενεργεία αστυνομικός.

Οι συνθήκες της φονικής παράσυρσης δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη, ενώ ο 34χρονος δράστης, κατηγορείται ότι επί δύο ημέρες «έπαιζε θεάτρο», ενώ η 19χρονη Αϊσέ έχανε τη ζωή της.

Η νεαρή κοπέλα εντοπίστηκε αιμόφυρτη στην άκρη του δρόμου και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ξάνθης, με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, όπου μετά από έξι ημέρες νοσηλείας υπέκυψε στα τραύματά της.

Παρίστανε τον μάρτυρα
Ο οδηγός που την παρέσυρε, αστυνομικός στο επάγγελμα, κάλεσε το ΕΚΑΒ, ωστόσο μόλις μαζεύτηκε κόσμος στο σημείο του δυστυχήματος, ο ίδιος φέρεται να παρίστανε τον αυτόπτη μάρτυρα.

«Ο αστυνομικός έκανε ένα ατύχημα, εξαφανίστηκε μετά από 24-48 ώρες παρουσιάστηκε στο τμήμα του κι ανέφερε ότι έκανε το ατύχημα», δήλωσε συγγενής της 19χρονης στο MEGA.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι συνάδελφοί του που ανέλαβαν την υπόθεση, στα λεγόμενά του διαπίστωναν αντιφάσεις, κάτι που φέρεται να οδήγησε στην ομολογία του 34χρονου.

«Πλέον έχει ομολογήσει, ο άνθρωπος, ο υπαίτιος για τον θάνατο της Αισέ, ότι τέλεσε την πράξη, όμως όσα αναφέρει για τις συνθήκες διερευνώνται και προς το παρόν εμείς δε τα αποδεχόμαστε, γιατί δεν έχουμε πλήρη γνώση του τι έχει συμβεί», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Μιχάλης Πατεράκης.

Θολές παραμένουν οι ακριβές συνθήκες υπό τις οποίες έγινε η φονική παράσυρση της νεαρής, με τον θείο της να καλεί όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να το καταθέσει στις αρχές. «Αν υπάρχει κάτι που κάποιος έχει δει, κάποιος που γνωρίζει κάτι να πάνε στις αρχές να πούνε αυτά που είδαν», είπε.

Τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός
Τραγική φιγούρα η μητέρα της Αϊσέ, η οποία είδε το σκυλάκι της κόρης της να επιστρέφει στο σπίτι μόνο του, από τη βόλτα που είχε βγει με την 19χρονη.

«Ήξερε ότι έβγαζε το σκυλί, ακολούθησε τη διαδρομή, έπαιρνε στο κινητό, χτυπούσε και το βρήκε το κινητό μέσα στο χωράφι εδώ πέρα», ανέφερε κάτοικος της περιοχής.

Ο αστυνομικός έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, ενώ έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ωστόσο δεν έχει συλληφθεί.

«Αν όντως δεν υπήρχε εγκατάλειψη, δε θα έπρεπε αυτός ο άνθρωπος να είναι το πρώτο 24ωρο μέσα; Γίνεται ότι γίνεται, γλιτώνει το αυτόφωρο και πηγαίνει μετά και ομολογεί. Εμείς αύριο θα κηδέψουμε το κορίτσι μας και θα ξέρουμε ότι ο δράστης είναι ακόμα έξω», ξέσπασε ο ξάδελφος της 19χρονης.

Στην Ξάνθη πάντως πολίτες πραγματοποιήσαν διαδήλωση ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον θάνατο της Αϊσέ, με τις έρευνες να είναι σε πλήρη εξέλιξη, καθώς οι αρχές συνεχίζουν να συγκεντρώνουν βιντεοληπτικό υλικό

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software