Τέλη κυκλοφορίας 2024: Ανατροπή στην ανατροπή για την παράταση

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Να σημειωθεί πως πέρυσι είχε φτάσει μέχρι τέλος Φεβρουαρίου, προκειμένου οι ιδιοκτήτες να μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για την πληρωμή τους.

Τα ειδοποιητήρια για τα τέλη κυκλοφορίας του 2024 μπορούν να βρουν οι ιδιοκτήτες των οχημάτων στην πλατφόρμα myCar της ΑΑΔΕ .

Σύμφωνα με τα όσα ισχύουν μέχρι τώρα, οι οδηγοί έχουν προθεσμία μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου προκειμένου να πληρώσουν ή να θέσουν τα οχήματά τους σε ψηφιακή ακινησία.

Και φέτος, το ειδοποιητήριο για τα τέλη κυκλοφορίας περιλαμβάνει QR Code. Σκανάροντας τον κωδικό αυτό, οι ιδιοκτήτες των οχημάτων μπορούν να πληρώνουν εύκολα τα τέλη κυκλοφορίας, μέσω mobile banking, χωρίς να γράφουν τον κωδικό πληρωμής και το ποσό.

Υπενθυμίζεται ότι υπάρχει πάντα και η δυνατότητα πληρωμής μέσω web banking.

Η προθεσμία πληρωμής των τελών κυκλοφορίας λήγει την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023. Όταν παρέλθει η προθεσμία, θα πληρώσουν πρόστιμο ίσο με τα τέλη.

Οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών θα μπορούν να μπουν στο MyCar και με τους κωδικούς τους στο taxisnet, θα πρέπει να εκτυπώσουν τα ειδοποιητήρια για να τα πληρώσουν σε τράπεζα ή να βρουν τον κωδικό πληρωμής για να τα πληρώσουν ηλεκτρονικά.

Να σημειωθεί πως τα φετινά τέλη κυκλοφορίας είναι ίδια με πέρυσι.

TAGS: