Βασιλόπιτα με «μίζα» το… φλουρί!

0
0
0
s2smodern

του Γιώργου Μιχαλόπουλου

Προσοχή, προσοχή, η διαπλοκή στην Ελλάδα τελείωσε, μετά την «αποκάλυψη» ότι ο Μάκης Βορίδης θα διέθετε το… αστρονομικό ποσό των 12.000 για την εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας με καλεσμένους ΟΛΟΥΣ τους υπαλλήλους και συνεργάτες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης!

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες ο Μάκης Βορίδης θα έπαιρνε και «μίζα» το… φλουρί! Για να σοβαρευτούμε. Ασφαλώς και τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου είναι ιερά, αλλά είναι τουλάχιστον υποκριτικό να έχει ξεσπάσει τέτοιος αλαλαγμός για μια απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια – άρα δεν υπήρχε δόλος να κρατηθεί κρυφή - με την οποία το υπουργείο ενέκρινε δέσμευση πίστωσης ύψους 12.000 ευρώ για την κάλυψη δαπάνης της εκδήλωσης για την κοπή πίτας. Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, μάλιστα, εξήγησε ότι «υπάρχει ο κωδικός για αυτή τη δαπάνη, δεν το εκπόνησα εγώ», αλλά προχώρησε ένα βήμα παραπέρα: «Εγώ λοιπόν θα κάνω το εξής: Θα ανακαλέσω την απόφασή μου και η εκδήλωση θα γίνει και θα την πληρώσω εγώ, για να είμαστε συνεννοημένοι. Κι επειδή δεν είμαι πλούσιος για να τα βγάλω εύκολα τα λεφτά θα τα πάρω από την αποζημίωση που μου έδωσε ο συγκυβερνήτης του κύριου Ζαχαριάδη, ο κύριος Καμμένος για προσβολή προσωπικότητας. Πήρα 40.000 ευρώ αποζημίωση και θα τα δώσω από εκεί τα λεφτά».

Όσοι γνωρίζουν τον Μάκη Βορίδη ξέρουν ότι δεν το παίζει «λεφτάς». Δεν μένει σε βίλα στα βόρεια προάστια, ούτε κυκλοφορεί με πανάκριβα αυτοκίνητα. Ο ίδιος είναι ένας εκ των κορυφαίων νομικών στην Ελλάδα και είναι βέβαιο ότι αν δεν είχε το πάθος με την πολιτική, τώρα θα είχε πολλά λεφτά και κανέναν… κερατά να του λέει πώς να τα ξοδεύει! Και η σύζυγός του, Δανάη, εξαίρετη επιστήμονας, παιδίατρος, διατηρεί το ιατρείο της στους Αμπελόκηπους και όχι σε κάποια «σικάτη» περιοχή του Κολωνακίου ή των Βορείων Προαστίων. Για αυτό, λοιπόν, όσοι θέλουν να τον αντιπολιτευτούν ας το πράξουν για τις ιδέες του και όχι για τις… βασιλόπιτες. Τόσο απλά!

Σύριζα, Υπουργείο, Βασιλόπιτα, Βορίδης, Λεφτάe-genius.gr ...intelligent web software