Από σήμερα το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα – Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Πρεμιέρα σήμερα Τρίτη 12 Δεκεμβρίου για το εορταστικό ωράριο της περιόδου των Χριστουγέννων για τα εμπορικά καταστήματα.

Σύμφωνα με το εορταστικό ωράριο τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά καθημερινά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ και τα Σάββατα από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.
Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου καθώς και τις δύο παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, που φέτος πέφτουν Κυριακή τα καταστήματα θα είναι επίσης ανοιχτά.
Το προαιρετικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων για τις Κυριακές είναι από τις 11:00 έως τις 20:00, εκτός από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς 31 Δεκεμβρίου, που θα είναι από τις 09:00 έως τις 18:00.

Τα καταστήματα θα είναι κλειστά τη Δευτέρα 25 και την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου καθώς και τη Δευτέρα 1 Ιανουαρίου αλλά και την Τρίτη 2 Ιανουαρίου.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης με αφορμή την ανακοίνωση του εορταστικού ωραρίου δήλωσε πως «η σημαντικότερη περίοδος για το εμπόριο ξεκινά και στα στολισμένα καταστήματα στο κέντρο και στις συνοικίες της Αθήνας, εργαζόμενοι και καταστηματάρχες περιμένουν τους καταναλωτές, με ράφια γεμάτα προϊόντα και εξαιρετικές τιμές.
Ας ευχηθούμε οι Άγιες μέρες, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις, να επιβεβαιώσουν τις προσδοκίες και να υποδεχθούμε το νέο έτος με χαμόγελο και αισιοδοξία».

TAGS: