Η ελληνική νεολαία κέρδισε τις εντυπώσεις χθες

0
0
0
s2smodern

Χθες στο Σύνταγμα έλαβε χώρα η πρώτη συγκέντρωση στην Αθήνα εναντίον της μετανάστευσης. Σε γενικές γραμμές θεωρείται επιτυχημένη, αφενός, γιατί αν και πρώτη, μάζεψε περίπου 1.000 Έλληνες και αφετέρου γιατί είχε μαζική συμμετοχή η νεολαία μας.

Από τον λεγόμενο πατριωτικό χώρο παρουσία είχαν διάφορα κόμματα άλλα ενεργά άλλα όχι. ΕΛΑΣΥΝ, ΠΑΤΡΙΕ, Χρυσή Αυγή, Εθνικό Μέτωπο και άλλοι. Επίσης, παρευρέθησαν και πολλοί ακόμα φορείς του εθνικού χώρου.

Ωστόσο, όμως, τις εντυπώσεις κέρδισε η λεγόμενη μαχητική κοινότητα του Propatria με τη μαζική της παρουσία αλλά και με τον πύρινο χαιρετισμό του εκπροσώπου της, ο οποίος κατέδειξε ποιο πραγματικά είναι το πρόβλημα σήμερα και χάραξε τον δρόμο για νέους αγώνες της ελληνικής νεολαίας. Χαρακτηριστικό είναι ότι κατά την ολιγόλεπτη ομιλία του καταχειροκροτήθηκε από τον απλό κόσμο. Παρά τα μικροπροβλήματα που δημιουργήθηκαν από διάφορους τελικά οι νέοι ήρθαν σε συνεννόηση, με απόλυτο σεβασμό στους αγώνες του και μόνο γι’ αυτόν – όπως τόνισαν, με τον Κώστα Καραΐσκο από την Θράκη και όλα λύθηκαν γρήγορα.

Επιπλέον, συνοπτικά παρουσίασαν και κάποιες λύσεις για την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών και προκάλεσε ερωτήματα η θέση τους για την αποτροπή των λέμβων εκτός ελληνικών υδάτων, κάτι το οποίο ακούμε πρώτη φορά και υποσχόμαστε να επανέλθουμε στο θέμα, με μια συνέντευξη μαζί τους.

Ο Θανάσης Γκόρδης από την Καβάλα, τέλος, έκανε μια εξαιρετική ομιλία όπου οι αναφορές του στο Έθνος και όχι γενικά σε λαό, όπως ακουγόταν συνέχεια χθες, έδωσαν το στίγμα της εκδήλωσης. Το ζήτημα είναι αν οι Αθηναίοι έχουν διάθεση για αγώνα ή απλώς θα μείνουν θεατές, κοιτώντας τις αντιδράσεις των επαρχιωτών. Οι νέοι πάντως υποσχέθηκαν νέες εκδηλώσεις και δράσεις και αυτό κρατάμε.

 Πηγή: 

THE RIGHTER

Σύνταγμα, Συγκέντρωση, Μεταναστευτικό, ελληνική νεολαίαe-genius.gr ...intelligent web software