x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Αποφυλακίζονται άλλοι 10 Κροάτες που είχαν συλληφθεί για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Εκτός φυλακής θα βρεθούν σύντομα άλλοι δέκα Κροάτες με απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης, όπως συνέβη πριν λίγες ημέρες και με άλλους 30 συμπατριώτες τους, μαζί με τους οποίους είναι κατηγορούμενοι για εμπλοκή στην υπόθεση των επεισοδίων της 7ης Αυγούστου στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν στο θανάσιμο τραυματισμό του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη.

Με βάση τις ανακριτικές διατάξεις που έκαναν δεκτές και τις αιτήσεις των συγκεκριμένων κατηγορουμένων τους επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα μας για την παρακολούθηση αθλητικών αγώνων καθώς υποχρέωση καταβολής εγγυοδοσίας 1.000 ευρώ ο καθένας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν κατατεθεί άνω των 90 αιτήσεων αποφυλάκισης και τις επόμενες ημέρες οι ελληνικές δικαστικές Αρχές αναμένεται να κρίνουν και τα υπόλοιπα αιτήματα αποφυλάκισης.

Ήδη άλλωστε οι πρώτοι αποφυλακισθέντες επέστρεψαν στην Κροατία.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση των αιματηρών επεισοδίων προφυλακιστηκαν τον περασμένο Αύγουστο συνολικά 105 κατηγορούμενοι, 102 Κροάτες, δύο Έλληνες και ένας εμπλεκόμενος στην υπόθεση Αλβανικής καταγωγής.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software