Αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από το μείζον μεταναστευτικό πρόβλημα καταγγέλλουν τα ΜΜΕ του Βόρειου Αιγαίου

0
0
0
s2smodern

Για "θάψιμο" της αρχής των κινητοποιήσεων στις 22 Ιανουαρίου μιλάνε αρκετά τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης στο Βόρειο Αιγαίο λόγω της εσπευσμένης ψηφοφορίας για την εκλογή νέου Πρόεδρου της Δημοκρατίας.

Στις 16 Ιανουαρίου 2019 αρκετά τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης του Βόρειου Αιγαίου, όπως το lesvospost.gr, κατήγγειλαν ότι η δρομολογημένη ψηφοφορία για την εκλογή του νέου Πρόεδρου της Δημοκρατίας στις 22 Ιανουαρίου βασικά γίνεται για να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από τις κινητοποιήσεις εναντίον της φιλομεταναστευτικής κυβερνητικής πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας.

Αναλυτικά οι κινητοποιήσεις των νησιωτών αναμένεται να κλιμακωθούν στις 22 και 23 Ιανουαρίου, καθώς την Τετάρτη στις 12 η ώρα θα γίνουν ανοιχτές συγκεντρώσεις του πληθυσμού στην Μυτιλήνη της Λέβου, στο Βαθύ της Σάμου και στην Χίο.

Επιπροσθέτως ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, επανέλαβε στο euronews.com τις καταγγελίες που είχε κάνει πριν λίγες μέρες στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, για την αδιαφορία της Νέας Δημοκρατίας στο μεταναστευτικό που απειλεί την εθνική συνοχή και ανατρέπει την δημογραφία της Ελλάδος.

Μετανάστευση, Λέσβος, Πρόεδρος της Δημοκρατίαςe-genius.gr ...intelligent web software