Γράφτηκε στις .

Ύψιστο καθήκον η προστασία της αγέννητης ζωής

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Η κυβέρνηση των «γαλάζιων» ενέδωσε στις πιέσεις του «προοδευτικού» και ελευθεριακού κατεστημένου που κυβερνά – από το παρασκήνιο - τη χώρα. Και αποσύρει η κυβέρνηση από τις πλατφόρμες του μετρό τη διαφήμιση για την προστασία της αγέννητης ζωής. Και με αυτό τον τρόπο η Νέα Δημοκρατία επιβεβαιώνει στη συνείδηση πολλών τον τίτλο της ψευτο-Δεξιάς. Έναν τίτλο που διαχρονικά απονέμεται στους «γαλάζιους» από πολλούς συμπολίτες μας. Αλήθεια, ποιες αρχές και ποιες αξίες υπερασπίζεται η Νέα Δημοκρατία; Όσον αφορά πάντως στην προστασία της αγέννητης ζωής, το ύψιστο αυτό καθήκον φαίνεται πως στη συνείδηση της νεοδημοκρατικής νομενκλατούρας αποτελεί μια ασήμαντη λεπτομέρεια.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΟΣΔΟΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ

Η Δύση βουλιάζει στη σήψη της. Κάποιοι «προοδευτικοί» επιμένουν να καταβαραθρώνουν την πίστη μας και τις θρησκευτικές μας αρχές, μετατρέποντας την κοινωνία σε βούρκο. Ένας βούρκο, όπου φυσικά το καλό και το κακό είναι δυσδιάκριτα. Αυτός άλλωστε είναι και ο σκοπός τους… Και οι μετενσαρκώσεις ή αν θέλετε, οι «σύγχρονοι» του Ηρώδη, φωνάζουν για το «δικαίωμα» στην άμβλωση, στη δολοφονία δηλαδή μεγάλου αριθμού αγέννητων βρεφών, την ώρα που ωρύονται για το δημογραφικό! Οποία υποκρισία! Όμως, υπάρχει ελπίδα. Διότι ο κόσμος ξέρει. Και προσπαθεί και προσεύχεται και προσδοκά από τον Θεό και ας θεριεύει η αθεϊστική προπαγάνδα.

ΟΠΩΣ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ Η ΠΙΣΤΗ

Ένα πρωτοσέλιδο σε αθλητική εφημερίδα που προκάλεσε αίσθηση, τώρα η διαφήμιση στο μετρό και πολλά άλλα, αναδεικνύουν ότι τα πράγματα δεν είναι όπως θα τα ήθελαν οι θιασώτες της ελευθεριότητας, του εκφυλισμού και του ηδονισμού. Υπάρχουν αντιστάσεις και δη ισχυρές. Και μπορεί όλοι όσοι προπαγανδίζουν τις «αρχές» (λέμε τώρα…) της Σχολής της Φραγκφούρτης να επιμένουν, αλλά δεν θα πάνε μακριά, ό,τι κι αν μεθοδεύουν. Δεν λείπουν στρατιώτες για την πίστη του Θεού την Αγία, δεν λείπουν κονδύλια, δεν λείπει η θέληση για ομολογία πίστεως και προστασία της ανθρώπινης ζωής, όπως επιτάσσει η πίστη μας.

Εκτρώσεις, Αφίσα