x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Επεισόδια στο Πανθεσσαλικό: Δεν θα παραστεί τελικά στον Αρειο Πάγο ο Β. Μαρινάκης

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης κλήθηκε στον Άρειο Πάγο μετά την ανακοίνωση – καταγγελία της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τα γεγονότα που συνέβησαν στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες όμως,  ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να μην προσέλθει και αυτό καθώς η παρέμβαση του ΑΠ έγινε με καθυστέρηση 4 ετών.

Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση της Εισαγγελίας ΑΠ αναφέρει: «Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κα Γεωργία Αδειλίνη, κάλεσε τον κ. Ευάγγελο Μαρινάκη Πρόεδρο της Π.Α.Ε. την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023, προκειμένου να ενημερώσει σχετικά την ίδια και τον Αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου που ασκεί εποπτεία στο έργο των υπευθύνων για τον αθλητισμό εισαγγελέων, κ. Γεώργιο Οικονόμου».

Σημειώνεται ότι ο αγώνας του Βόλου με τον Ολυμπιακό διεκόπη για σχεδόν μία ώρα καθώς υπήρξαν επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς των Πειραιωτών και δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίες έκαναν χρήση χημικών με αποτέλεσμα οι παίκτες να πάνε στα αποδυτήρια. Οι παίκτες επανήλθαν στον αγωνιστικό χώρο για τα εναπομείναντα λεπτά, με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται με σκορ 2-2.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software