x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Μεσανατολικό: Αιματηρή επίθεση στην Ιερουσαλήμ – Νεκροί και τραυματίες

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Στους τρεις ανέρχονται οι νεκροί της αιματηρής επίθεσης, που σημειώθηκε στην είσοδο της Ιερουσαλήμ το πρωί της Πέμπτης (30/11).

Σύμφωνα με τον Έλι Μπιν, διευθυντή των υγειονομικών αρχών του Ισραήλ (MDA), άλλος ένας από τους τραυματίες της επίθεσης κατέληξε, ανεβάζοντας των αριθμό των θυμάτων σε τρία.

Μία 24χρονη επίσης σκοτώθηκε επί τόπου, ενώ ένας 74χρονος υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο Σαάρε Ζεντέκ. Επίσης, τουλάχιστον έξι είναι οι τραυματίες, που νοσηλεύονται.

Δύο στρατιώτες που δεν είχαν υπηρεσία και ένας οπλισμένος πολίτης «εξουδετέρωσαν» τους επιτιθέμενους, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Σύμφωνα με τον διοικητή της περιοχής της Ιερουσαλήμ, Ντορόν Τούργκεμαν οι δύο δράστες κατοικούσαν στην Ανατολική Ιερουσαλήμ, έφτασαν στο σημείο της επίθεσης με όχημα και χρησιμοποίησαν ένα πιστόλι και ένα M-16.

Οι ένοπλοι συνδέονται με τη Χαμάς και έχουν εκτίσει στο παρελθόν ποινές φυλάκισης

«Oι δύο τρομοκράτες, που πραγματοποίησαν την επίθεση με πυροβολισμούς στην είσοδο της Ιερουσαλήμ το πρωί της Πέμπτης, είναι τα αδέλφια Μουράντ και Ιμπραχίμ Ναμέρ, κάτοικοι της Ανατολικής Ιερουσαλήμ, ηλικίας 38 και 30 ετών αντίστοιχα», επιβεβαίωσε η ισραηλινή μυστική υπηρεσία Σιν Μπετ και ανακοίνωσε ότι είναι νεκροί και οι δύο.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software