x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Απίστευτη καταγγελία ιερέα: “Ο ρασοφόρος της Σαλαμίνας έστελνε χυδαία μηνύματα και στον γιο μου”

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του ρασοφόρου από τη Σαλαμίνα που συνελήφθη μετά από καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου.

Όπως αναφέρει ο Ιερέας π Β. Ν στο Εκκλησία online:

“Είχαμε για χρόνια φιλική σχέση με τον Κ. (Κατηγορούμενο 68χρονο), παρόλο που ανήκαμε σε άλλη εκκλησιαστική δικαιοδοσία. Στην αρχή εκείνος ήταν στις τάξεις των Παλαιοημερολογιτών όμως τον απομάκρυναν επειδή έδωσε πολλές αφορμές και ηθικού και εκκλησιαστικού περιεχομένου.

Τον βάζαμε στο σπίτι μας, τρώγαμε με την οικογένειά μου και τη δική του μέχρι που το 2021 μου είπε το παιδί μου , 14 ετών τότε ότι είχε αρχίσει 5μηνη επικοινωνία μέσω social media με τον κατηγορούμενο που ξεκίνησε αρχικά με ένα σχόλιο θεολογικού περιεχομένου κάτω από βίντεο που ανέβαζε ο συγκεκριμένος κληρικός στο facebook.

Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος άρχισε να έχει πιο προσωπικό τόνο στις συζητήσεις του με το παιδί μου ρωτώντας το πως πάει το σχολείο, αν έχει κάποια κοπέλα και άλλα τέτοια ενώ καθώς περνούσαν οι μέρες γινόταν ακόμη πιο προκλητικός αφαιρώντας το πάνω μέρος των ρούχων του και στέλνοντας χυδαία μηνύματα στο παιδί όπως ΄΄τώρα είμαι ξαναμμένος και πως με βλέπεις΄΄ και άλλα τέτοια παρόμοια.

Τον κάλεσα την επόμενη μέρα σπίτι για εξηγήσεις και μου αράδιασε ένα σορό ψέματα επικαλούμενος πρόβλημα υγείας (ψυχολογικό που είχε) και ενώ πήγα να χειροδικήσω εναντίον του έβαλε τα κλάματα, μου ζήτησε συγχώρεση ενώ ορκίστηκε (ο όρκος ενός φέροντα το μοναχικό σχήμα Ιερέα δεν περνάει έτσι) ότι δεν θα επαναλάβει τις πράξεις αυτές.

Είναι ένας προβατόσχημος λύκος και του πρέπει τιμωρία”.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software