x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Περιστέρι: Χειροπέδες σε τρεις ανήλικους που εισέβαλαν σε σχολείο και απείλησαν τον διευθυντή

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Tο πρωί της Δευτέρας (27/11) στο 3ο ΕΠΑΛ και μάλιστα εν ώρα μαθήματος, τρεις 15χρονοι και ένας 16χρονος, εξωσχολικοί, εισέβαλαν στο σχολείο και βρέθηκαν μέσα στην σχολική αίθουσα.

Όταν έγιναν αντιληπτοί ενημερώθηκε ο διευθυντής του σχολείου και τους ζήτησε να αποχωρήσουν. Οι ανήλικοι αντί να τον ακούσουν και να φύγουν, άρχισαν να τον απειλούν και να τον βρίζουν, ενώ, λίγο μετά, ένας από τους 15χρονους κατάφερε να βγει από το σχολικό συγκρότημα και να τραπεί σε φυγή.

Στο σχολείο κλήθηκαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής και οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου τους δυο 15χρονους και τον 16χρονο.

Τόσο ο διευθυντής του σχολείου όσο και ο καθηγητής, ζήτησαν την ποινική τους δίωξη με αποτέλεσμα τελικά οι ανήλικοι να συλληφθούν. Ωστόσο με προφορική εισαγγελική εντολή, λίγες ώρες αργότερα, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Οι δυο 15χρονοι και ένας 16χρονος, κατηγορούνται για διατάραξη της λειτουργίας υπηρεσίας και απειλή, ενώ ο τρίτος 15χρονος που κατάφερε και διέφυγε, κατηγορείται για διατάραξη της λειτουργίας υπηρεσίας απειλή και εξύβριση.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software