Ο πόλεμος που δεν έγινε την Πρωτοχρονιά... ή μήπως μόλις ξεκίνησε ρε παιδιά!

0
0
0
s2smodern

του Γιώργου Μιχαλόπουλου

Δεν συνηθίζω να ασχολούμαι με «μπλόγκερς», που καλά κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία του διαδικτύου εκτοξεύουν ότι «παπαριά» γουστάρουν ανεξέλεγκτα, αλλά καλό είναι μερικά πράγματα να μπαίνουν στη θέση τους, για λόγους κυρίως ηθικής τάξης! Γράφει, λοιπόν, το αριστερόστροφο σάιτ, με τον ευφάνταστο τίτλο «harddog-sport», δηλαδή… «σκληρό σκυλί» σε ελεύθερη μετάφραση, τα εξής: «Αφού έπεσε μέσα στην πρόβλεψη της έκδοσης της 31ης Δεκεμβρίου ότι (σε εισαγωγικά) επίκειται «Μεγάλο πολεμικό γεγονός την Πρωτοχρονιά», πέρασε σήμερα, δεύτερη μέρα του έτους, σε νέα πρόβλεψη καταστροφών, πολέμων, καταποντισμών:

«Στα μέσα του Ιανουαρίου ο Αρμαγεδδών χτυπάει την πόρτα της Ελλάδας», γράφει –πάλι σε εισαγωγικά– η εφημερίδα των προβλέψεων, των μεταφυσικών και των ενυπνίων. Η οποία εφημερίδα, χρόνια περιμένει και προβλέπει τον πόλεμο, τον κραδαίνει (ανεμπόδιστα και ατιμώρητα από τις Αρχές) στην πρώτη της σελίδα, αλλά δεν της βγαίνει. Τώρα που υπάρχει αναμπουμπούλα στη γειτονιά μας (και ως γνωστός στην αναμπουμπούλα χαίρεται ο λύκος), η πολεμολαγνεία, η καταστροφολογία και οι προφητείες εντείνουν ρυθμούς στα πρωτοσέλιδά της. Πάντα ανεμπόδιστα…». Τα… παλιόσκυλα, μάλιστα, συνοδεύουν το άρθρο τους και με τις φωτογραφίες από τα πρωτοσέλιδα που δημοσιεύω. Και τώρα μερικές παρατηρήσεις… Πρώτον, αν έμπαιναν στον κόπο να διαβάσουν το δημοσίευμα θα έβλεπαν ότι ο συγγραφέας του κάνει λόγο για την Πρωτοχρονιά με το παλαιό ημερολόγιο, δηλαδή γύρω στα μέσα Ιανουαρίου με το νέο.

Ό,τι ακριβώς, δηλαδή, επισημαίνει και ο πρώην βουλευτής Ηλίας Καλλιώρας επικαλούμενος αγιορείτες γέροντες, χαρισματικό ασκητή και γνωστή γερόντισσα! Οπότε μιλάμε ουσιαστικά για ταύτιση απόψεων κύριοι θολοκουλτουριάρηδες. Δεύτερον (και σημαντικότερον), το χτύπημα των Αμερικανών στο Ιράν δικαίωσε πανηγυρικά το πρωτοσέλιδο για «Μεγάλο Πολεμικό Γεγονός την Πρωτοχρονιά», εκτός κι αν ένας επερχόμενος παγκόσμιος πόλεμος, που θα επηρεάσει και την Ελλάδα μην έχετε καμμία αμφιβολία για αυτό, είναι «καταστροφολογία» και… προφητείες.

Για αυτό σας λέω… λυσσασμένα σκυλιά της αριστεράς, ρουφήξτε το αυγουλάκι σας και καταλάβετε τούτο: Ο Θεός δεν πρόκειται να βγάλει ψεύτες τους Αγίους του!

Πόλεμος, Ελεύθερη Ώρα, Πρωτοχρονιάe-genius.gr ...intelligent web software