ΝΕΑ ΑΡΧΗ, ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΛΑ.Ο.Σ.!!!

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η «ΓΝΗΣΙΑ» ΛΑΪΚΗ ΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!! ΜΑΧΙΜΗ, ΔΥΝΑΤΗ, ΟΡΘΟΔΟΞΗ!!!

Ο Φίλιππος Καμπούρης, ο νέος ηγέτης της!

Γράφει ο Μιλτιάδης Γ. Βιτάλης
Νομικός, συγγραφέας, αρθρογράφος

Η «γνήσια», η ανόθευτη Λαϊκή δεξιά, είναι εδώ, είναι παρούσα, μπροστάρισσα, για το ιερό τρίπτυχο: «ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ». Η «γνήσια» Δεξιά ενώνει δυνάμεις, αφυπνίζει κοιμισμένες συνειδήσεις, μπαίνει δυναμικά και πάλι στο λεγόμενο «πολιτικό παιχνίδι». Γίνεται σημείο αναφοράς, για του Χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδος την ελευθερία!

Την περασμένη Κυριακή (26/11), στις πέντε το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Αμαλία, κοντά στο Σύνταγμα, έγινε το νέο ξεκίνημα τού ΛΑ.Ο.Σ.!!! Μία ιστορική στιγμή για τον πατριωτικό χώρο.

Σε μία κατάμεστη από παλμό και ενθουσιασμό αίθουσα, δεκάδες πατριώτες ένωσαν καρδιές και ψυχές, στο όνομα τού Χριστού και των ιδανικών της φυλής!!!

Η συγκίνηση ήταν μεγάλη, σε όλες και όλους που βροντοφώναξαν ότι η πατρίδα δεν πουλιέται και δεν αγοράζεται! Ο νέος ηγέτης του χώρου είναι ο χαρισματικός, ο άξιος πατριώτης και Έλληνας, Φίλιππος Καμπούρης.

Η ομιλία του, συγκλονιστική, πατριωτική, δυναμική, έδειξε τον ΔΡΟΜΟ που θα ακολουθήσει το «ΚΙΝΗΜΑ» που έχει το ιστορικό όνομα ΛΑ.Ο.Σ. Ένα πατριωτικό κίνημα, που ίδρυσε το 2000 ο Πατριάρχης, ο Νέστορας τού  πατριωτικού χώρου, ο «ΜΕΓΑΣ», Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ο Φίλιππος Καμπούρης δείχνει ικανός, άξιος, να πάρει τα σκήπτρα (επισήμως από 17 Δεκεμβρίου στο συνέδριο) και να «ΕΝΩΣΕΙ» τους Έλληνες πατριώτες. Μπορεί να κάνει την διαφορά και να φέρει κοντά… τους προδομένους Έλληνες.

Τα υπάρχοντα πατριωτικά κόμματα, είναι κατώτερα των περιστάσεων. Τα στελέχη τους, είτε «πετούν χαρταετό», είτε αποδεικνύονται αδύναμα να χαράξουν μία ΝΕΑ πορεία, αλλά φυτοζωούν!

Πολλά από τα υπάρχοντα στελέχη ενδιαφέρονται κυρίως για «πολυθρόνες» και «καρέκλες» εξουσίας και κάνουν πλάτες… στον Καίσαρα!!! Τρέμουν την κόντρα μαζί του και αγαπούν περισσότερο τον εαυτούλη τους! «ΑΦΕΣ ΑΥΤΟΙΣ ΟΥ ΓΑΡ ΟΙΔΑΣΙ ΤΙ ΠΟΙΟΥΣΙ».

Οι ψηφοφόροι των λεγόμενων πατριωτικών κομμάτων, είναι απογοητευμένοι από τις πολιτικές επιδόσεις τους. Διακατέχονται από προβληματισμό και αγωνία για το αύριο της ελληνικής φυλής, των οικογενειών τους, αλλά και των ιδίων!!!

Ο Φίλιππος Καμπούρης και το ΛΑ.Ο.Σ. έρχεται να δώσει ελπίδες στους προδομένους Έλληνες. Να αναστήσει το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ, τους μύθους, τις δοξασίες, τους ύμνους της φυλής μας!!! Με λογισμό και όνειρο!

Να στηρίξει τους φτωχούς, τους ΑμεΑ, τους περιφρονημένους, τους σταυρωμένους Έλληνες. Να «στείλει» πίσω στην χώρα τους, όσους λαθρομετανάστες παρανομούν και δεν σέβονται τους νόμους τού ελληνικού κράτους. Καμία ανοχή στην εγκληματικότητα, στους παιδεραστές, στους κτηνοβάτες!!
Να φέρει τον κόσμο, το ποίμνιο, πίσω στις Εκκλησίες, μέσα από στοχευμένες δράσεις, σε συνεργασία με τις ενορίες και τις Μητροπόλεις.

Ο Φίλιππος Καμπούρης και τα ηγετικά του στελέχη, θέλουν να εργαστούν για την Ανάσταση τού Έθνους μας. Να βάλουν στην θέση τους τον Ερντογάν, και όσους τον προσκυνούν χωρίς αιδώ. Να δείξουν «κόκκινη κάρτα» στους βολεμένους, στους βολεψάκηδες, στους εξυπνάκηδες, στους πονηρούς, στα λαμόγια!!!

Να περιορίσουν την δράση των ωραιοπαθών, των συμβιβασμένων με την σαπίλα τού σήμερα. Όλοι αυτοί δεν έχουν θέση στο νέο ξεκίνημα τού ΛΑ.Ο.Σ. Οι νοικοκυραίοι, οι πατριώτες, οι πιστοί Χριστιανοί, οι φιλότιμοι, οι οικογενειάρχες, οι έντιμοι, οι αξιοπρεπείς… οι μανάδες, οι γιαγιάδες, οι παππούδες, η νεολαία, σπουδαστές και φοιτητές…

ΟΛΟΙ αυτοί και άλλοι πολλοί είναι η «ΒΑΣΗ» όπου θα στηριχθεί η ΛΑΪΚΗ ΔΕΞΙΑ και το ΛΑ.Ο.Σ. με ηγέτη τον Φίλιππο Καμπούρη. Η νέα Λαϊκή Ορθόδοξη Δεξιά είναι εδώ! ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΕ ΤΗΝ!!!

TAGS: