x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΠΕΘΑΝΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ! Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Στις 9 χθες το πρωϊ έφυγε από την ζωή η γυναίκα που στάθηκε μέχρι τέλους αλλά και μετά το τέλος στον Γεώργιο Παπαδόπουλο υπερασπιζόμενη την αλήθεια και την μνήμη του!

Άνήμερα της Επετείου των 50 ετών από την ανατροπή του Γ. Παπαδόπουλου από τον Δημήτριο Ιωαννίδη, πέθανε σε νοσοκομείο των Αθηνών ύστερα από σύντομη νοσηλεία η επί 3 χρόνια Πρώτη Κυρία της Ελλάδος, Δέσποινα Γάσπαρη – Παπαδοπούλου.

 

Μετά από δεκαετή σχέση, το 1970 μεσούσης της 21ης Απριλίου, παντρεύτηκε τον Γεώργιο Παπαδόπουλο, με τον οποίο είχε ήδη αποκτήσει μια κόρη, την Υπερμαχεία, που πήρε το όνομά της από την Μικρασιάτισσα μητέρα της Δέσποινας. Πατέρας της Δέσποινας ήταν ο Νικόλαος Γάσπαρης, φανατικός αντιμοναρχικός και οπαδός του Νικολάου Πλαστήρα.

Η αλησμόνητη Δέσποινα Παπαδοπούλου ήταν απόφοιτος της Σχολής Τοπογράφων Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου και γνώρισε το 1959 τον Γ. Παπαδόπουλο στην Γεωγραφική Υπηρεσία του Πεδίου του Άρεως όπου εργαζόταν.

Ο τόπος και οι λεπτομέρειες της κηδείας της αείμνηστης «Κυρίας Προέδρου» (όπως την αποκαλούσαν οι στενοί της φίλοι) θα ανακοινωθούν εντός των προσεχών ωρών

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software