Δημητροκάλλης: Η κλιματική αλλαγή δεν είναι δικαιολογία για τα εγκληματικά λάθη της ΝΔ

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» κ. Δημητροκάλλης τοποθετήθηκε ολομέλεια της βουλής όπου αρχικά σχολίασε τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη τονίζοντας πως δεν είναι “πολιτική αντιπαράθεση” η ανάδειξη των εγκληματικών ευθυνών της ΝΔ στις πρόσφατες φυσικές καταστροφές, όπως ανέφερε ο πρωθυπουργός. 

 «Όπως υπάρχει κλιματική κρίση, έτσι υπάρχουν και οι πολιτικές ευθύνες της Νέας Δημοκρατίας. Να μην χαρακτηρίζετε τεχνηέντως την ανάδειξη των κυβερνητικών ευθυνών ως πολιτική αντιπαράθεση, κύριοι συνάδελφοι. Η κλιματική αλλαγή είναι γεγονός όχι όμως δικαιολογία για να κρύβει η κυβέρνηση τα εγκληματικά της λάθη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια ο κ. Δημητροκάλλης σχολίασε στην πρόσφατη περίπτωση του σεσημασμένου αλλοδαπού «δράκου» που πραγματοποιούσε επιθέσεις κατά ανυποψίαστων γυναικών στο κέντρο της Αθήνας κατηγορώντας την Νέα Δημοκρατία για εγκληματικά λάθη στην υπόθεση αυτή. «Κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, εσείς είστε ικανοί, για να κρύψετε τις ευθύνες σας, να μας πείτε πως φταίει η κλιματική αλλαγή που ήρθε στη χώρα μας ο συγκεκριμένος αλλοδαπός και έκανε όσα έκανε» ανέφερε μεταξύ άλλων.

TAGS: