x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η Ελλάδα «Καλύτερος Προορισμός 2023» για τους Βέλγους

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Μία ακόμη πρωτιά κατέκτησε η Ελλάδα για το έτος 2023, αυτή τη φορά στα Travel Awards του Βελγίου.

Αναδείχθηκε ως ο «Καλύτερος Προορισμός της χρονιάς» (Βest Destination of the Year 2023), κατακτώντας την πρώτη θέση στην ψηφοφορία του κοινού.

Ανταγωνιστές της, στην ίδια κατηγορία, ήταν μεταξύ άλλων χώρες όπως η Τουρκία, το Ντουμπάι και το Πράσινο Ακρωτήριο.

Με τη νέα αυτή διάκριση η Ελλάδα αναγνωρίζεται στο Βέλγιο ως ο πλέον επιθυμητός προορισμός για ταξίδια, ενώ ταυτόχρονα επιβραβεύεται στην καρδιά της Ευρώπης η εντυπωσιακή τουριστική ανάκαμψη της χώρας μετά την πανδημία.

Τα βραβεία Travel Awards του Βελγίου διοργανώνονται από το TravMagazine BeLux, το κορυφαίο επαγγελματικό περιοδικό τουρισμού στο Βέλγιο.

Η ανακοίνωση και η απονομή του βραβείου πραγματοποιήθηκαν στον εντυπωσιακό χώρο του Skyhall του Αεροδρομίου των Βρυξελλών, στις 17 Νοεμβρίου 2023, σε μια εκδήλωση που αποτέλεσε την πρώτη μετά την περίοδο της πανδημίας. Με θέαμα, συναισθηματικές στιγμές και τη συμμετοχή 920 επαγγελματιών τουρισμού, η 35η διοργάνωση γιόρτασε την ανθεκτικότητα της βελγικής βιομηχανίας ταξιδιών.

Οι εκπρόσωποι της Ελλάδας, η Προϊστάμενη της Υπηρεσίας Ε.Ο.Τ. Κάτω Χωρών, κα Κυριακή Μπουλασίδου, και η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη, κα Αγγελική Τζίφα, παρέλαβαν το βραβείο, εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες προς τους διοργανωτές της εκδήλωσης και τους ψηφοφόρους που αναγνώρισαν την εξαιρετική αξία της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού.

Με τη νέα βράβευση, η Ελλάδα συνεχίζει να διακρίνεται ως η κορυφαία επιλογή για τους λάτρεις του ταξιδιού, ενισχύοντας τη φήμη της ως παγκόσμιου τουριστικού προορισμού.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software