Μιχαλολιάκος: "Δυο λόγια για τον χρόνο που φεύγει"

0
0
0
s2smodern

Γράφει ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος

 Επιθυμώ κατ’ αρχάς, να ευχηθώ από καρδίας «Καλά Χριστούγεννα» σε όλους τους Έλληνες και εύχομαι η τυραννία της παγκοσμιοποίησης να μας επιτρέψει να λέμε “Καλά Χριστούγεννα”, γιατί σε πολλές χώρες του κόσμου, κάποτε Χριστιανικές, αυτό έχει καταργηθεί για να μη δυσαρεστούνται όσοι πιστεύουν σε άλλη θρησκεία! Αυτό δεν είναι αντιρατσισμός, αυτό είναι ισοπέδωση, μηδενισμός, διαγραφή μίας Ιεράς Παραδόσεως χιλιάδων ετών.

Ο χρόνος που πέρασε έφερε για το Κίνημά μας ένα πλήγμα σημαντικό με το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου, αποτέλεσμα που “μαγειρεύτηκε” σε σκοτεινά υπόγεια και διαδρόμους και ήλθε μέσα από βρώμικους μηχανισμούς εξουσίας, αλλά και προδότες που υπήρχαν ανάμεσά μας. Είπα εκείνο το βράδυ της 7ης Ιουλίου και το επαναλαμβάνω χάσαμε μια μάχη, αλλά όχι τον πόλεμο και ο πόλεμος για τα Ιδανικά μας, για Πατρίδα, Πίστη, Ελευθερία συνεχίζεται. Έδωσαν μια μεγάλη μάχη, κήρυξαν εναντίον μας έναν ανελέητο ψυχολογικό πόλεμο με αιχμή του το μεγάλο ψέμα ότι “τελειώσαμε”, “διαλυθήκαμε”, δεν υπάρχουμε… Ο χρόνος όμως κλείνει με την ελπίδα να ζωντανεύει στην καρδιά κάθε Χρυσαυγίτη και κάθε Χρυσαυγίτισσας και μαζί με το υπέρλαμπρο Άστρο, που φωτίσει την έλευση του Σωτήρα, αχνοφέγγει και η μεγάλη επιστροφή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Ο θρίαμβος της Νέας Δημοκρατίας, που εφαρμόζει μια συμφωνία που την έλεγε “προδοτική” και υποχωρεί συνεχώς απέναντι στην τουρκική απειλή, είναι προσωρινός και σε αυτό σίγουρα θα συμβάλει καίρια το πρόβλημα λαθρομετανάστες. Ήδη λίγους μήνες μετά την την εκλογική της νίκη, η Νέα Δημοκρατία έχει να αντιμετωπίσει την δυσαρέσκεια σε ποσοστό που ξεπερνά το 60% των ίδιων των οπαδών της στο ζήτημα αυτό, που δεν θα κλείσει εύκολα και θα γίνεται συνεχώς όλο και οξύτερο.

Όσο για το “πατριωτικό” δεκανίκι που μπήκε στη Βουλή από το πουθενά, η ζωή και η πολιτική πραγματικότητα, που είναι σκληρή, θα το οδηγήσει και πάλι του πουθενά! Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, οι καιροί που έρχονται είναι δικοί μας, αλλά και δικοί μας να μη ήταν, εμείς που μάθαμε να παλεύουμε ενάντια σε όλους τους καιρούς, σίγουρα θα δώσουμε και αυτή τη μάχη! Την μάχη για μια Νέα Χρυσή Αυγή χωρίς προδότες και συμβιβασμένους.

Χρυσή Αυγή ,, Μιχαλολιάκοςe-genius.gr ...intelligent web software