x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Κωνσταντίνος Φλώρος στη βουλή: Τι υποσχέθηκε ο Λαλάκος στην Άγκυρα;

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ένα πολύ σοβαρό θέμα έφερε στο φως ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος. Διαβάστε την και θα καταλάβετε πολλά για το τι έρχεται στα εθνικά μας θέματα. 

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας η Συνάντηση Στρατιωτικών Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης μεταξύ των αντιπροσωπειών της Τουρκίας και της Ελλάδας. Επικεφαλής της ελληνικής αποστολής ήταν ο Πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος, πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών, που σήμερα εργάζεται στο Υπουργείο Άμυνας.

Όπως διαβάσαμε μεταξύ άλλων συζητήθηκαν πως «τα ραντάρ στα οπλικά συστήματα των δύο χωρών δεν πρέπει να είναι κλειδωμένα σε πολεμικά πλοία» ή πως «κατά τις πτήσεις πολεμικών αεροσκαφών των δύο χωρών, η μία πλευρά δεν πρέπει να εντοπίζει την άλλη πλευρά ως «εχθρικό αεροπλάνο» και άλλα πολλά δυσνόητα και προκλητικά.

Ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:

- Η μία υποχώρηση διαδέχεται την άλλη από ελληνικής πλευράς και με δεδομένο ότι στις 7 Δεκεμβρίου έρχεται ο Ερντογάν τέτοιες ενέργειες που αποσκοπούν; Πρόκειται για αφέλεια ή «πολιτικό μασάζ» προετοιμασίας της κοινής γνώμης;

- Με τέτοιες – έστω και προφορικές - συμφωνίες πώς ακριβώς διασφαλίζονται τα εθνικά μας δίκαια;

- Ο Πρέσβης με δική σας εντολή συμφώνησε εθνικές υποχωρήσεις σε αέρα και θάλασσα;

- Είναι προαποφασισμένοι οι περιορισμοί έναντι των εθνικών μας συμφερόντων;

- Είναι κόκκινες γραμμές για την κυβέρνηση η Κύπρος, το Αιγαίο και η Θράκη; Και αν ναι, τι θα πράξετε στις υποσχέσεις υποτέλειας του κυρίου Λαλάκου;

Κωνσταντίνος Φλώρος 

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software