x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Αχαΐα: Εκβιαστές απαιτούσαν χρήματα από επιχειρηματία γιατί τους «έκοβε»

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Μία σοβαρή υπόθεση εκβίασης σε βάρος επιχειρηματία της Αχαΐας αποκαλύφθηκε από την Αστυνομία με την συνεργασία και του ίδιου του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορείται του tempo24.news, έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ. σε βάρος πέντε ανδρών με την κατηγορία της εκβίασης σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του επιχειρηματία.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με τη δικογραφία, οι πέντε κατηγορούμενοι επισκέφθηκαν τον επιχειρηματία στην περιοχή της ΒΙ.ΠΕ Πατρών και του απαίτησαν το ποσό των 53.000 ευρώ για λογαριασμό άλλου προσώπου με το οποίο το θύμα φέρεται να είχε συναλλαγή στο παρελθόν. Επίσης, συναλλαγή-πάντα στο αντικείμενο της δραστηριότητάς του είχε και με έναν εκ των πέντε κατηγορούμενων.

Το «λάθος»

Το «λάθος» του ήταν πως κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών τους συναλλαγών εξέδιδε τα νόμιμα παραστατικά, με αποτέλεσμα η πλευρά των κατηγορούμενων να του καταλογίζει ευθύνη για χρέη που τους δημιουργήθηκαν στην εφορία.

Όπως προαναφέρθηκε η δικογραφία σε βάρος τους μετά την καταγγελία του επιχειρηματία είναι σε βαθμό κακουργήματος και οι πέντε αναζητούνται από αστυνομικούς της Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας που χειρίζεται την υπόθεση.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software