x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Παππάς: Κανείς δεν είναι χαρούμενος με τις διαγραφές και τις αποχωρήσεις – Η Ομπρέλα θα κάνει άλλο κόμμα

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

«Κανείς δεν μπορεί να είναι χαρούμενος με τις διαγραφές και τις αποχωρήσεις», από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δήλωσε ο Ν. Παππάς, με φόντο την πρόσφατη θυελλώδη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Ο κ. Παππάς μιλώντας στον ΑΝΤ1 σχολιάζοντας την αποχώρηση των στελεχών της αποκαλούμενης «Ομπρέλας» του Ευ. Τσακαλώτου, ανέφερε πως «η Ομπρέλα δεν ήθελε ούτε τον Τσίπρα και είναι δεδομένο πλέον ότι θα κάνει άλλο κόμμα».
Για την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και στην κριτική που έχει ασκηθεί και από την ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου που παραμένει, σημείωσε πως «μπορούμε και πρέπει να τραβήξουμε μια γραμμή εδώ και να τελειώσουν όλα».
Ο ίδιος έκανε λόγο για αδικαιολόγητη κριτική από πολλά στελέχη του κόμματος στον Στέφανο Κασσελάκη από την πρώτη μέρα που έγινε Πρόεδρος του κόμματος και πρόσθεσε πως «πρέπει να ζητήσουμε όλοι μια συγνώμη από τον κόσμο της Αριστεράς για τα όσα ακολούθησαν από την εκλογή του Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ».

Τέλος, απέδωσε την κακή δημοσκοπική εικόνα του κόμματος στα στελέχη που αποχώρησαν και «ασκούσαν πολεμική κριτική μέσα στο ίδιο τους το κόμμα», ενώ έθεσε ως εκλογικό πήχη των ευρωεκλογών το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εθνικές εκλογές.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software