x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Δημητροκάλλης (Σπαρτιάτες) για έγκλημα Τεμπών: Nα καταδικαστούν οι ένοχοι όσο ψηλά πολιτικά και αν βρίσκονται

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» κ. Γιάννης Δημητροκάλλης σχολίασε τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις για την σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη στην ολομέλεια της βουλής.

«Με λύπη μου βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες, το είδαμε και σήμερα τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν επικοινωνιακά το δυστύχημα ή καλύτερα το έγκλημα των Τεμπών με τη σύγκρουση των δύο τρένων και τους πενήντα επτά νεκρούς συμπολίτες μας για να μετατοπίσουν από την επικαιρότητα τις εσωτερικές διαμάχες που έχουν και κυρίως αυτές που υπάρχουν στην Αξιωματική Αντιπολίτευση.

Κύριοι συνάδελφοι, στα ζητήματα της ασφάλειας των μεταφορών δεν χωρούν μικροπολιτικά παιχνίδια. Είναι ένα σοβαρότατο θέμα που αφορά ολόκληρη την κοινωνία και πρέπει να αποδοθούν ευθύνες άμεσα. Από τη μεριά μας, θα δηλώσουμε πως θα συνδράμουμε με όποιο τρόπο διαθέτουμε, ώστε να μη συμβεί ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο και, επιτέλους, να καταδικαστούν οι ένοχοι όσο ψηλά πολιτικά και αν βρίσκονται», ανέφερε χαρακτηριστικά.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software