Κατερίνα Πλακίδα: Η πανέμορφη Λιμενικός που μίλησε αντρίκια!

0
0
0
s2smodern

Εξεδιώχθη από το Λιμενικό Σώμα γιατί εξέφρασε τις απόψεις της στο διαδίκτυο!!!

Γράφει ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος

Την έδιωξαν από το Λιμενικό Σώμα, γιατί ανέβαζε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Φέις-μπούκ ,όπως ο κάθε ένας από μας, τις απόψεις της !!! Δηλαδή,πλήρης καταστρατήγηση του πρώτου ανθρώπινου και συνταγματικού δικαιώματος κάθε ΄Ελληνα και κάθε Ελληνίδας να εκφράζεται ελεύθερα γραπτώς ή προφορικώς !!! Και ποιές ήταν οι απόψεις που ενόχλησαν; ΄Οτι π.χ. δεν ανέχεται να βλέπει ομοφυλόφιλους να κάνουν γυμνοί παρέλαση και να έχουν στα γεννητικά τους όργανα κρεμασμένη την εικόνα της Παναγίας !

΄Οτι μέσα στο Πολυτεχνείο δεν υπήρξε νεκρός ! ΄Οτι κάποια στελέχη της Ν.Δ.θα πρέπει να πάψουν να είναι στελέχη της, γιατί κάθε άλλο παρά δεξιοί είναι...Δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα ! Να προτρέπει <ούτε κοτόπουλο, ούτε γεμιστά, σουβλάκι χοιρινό και κρασάκι, σε κάθε γειτονιά…> και πολλά άλλα αυτονόητα που σκεφτόμαστε και τα λέμε σχεδόν όλοι μας !!! Η Κατερίνα Πλακίδα που αποτάχτηκε από το Λιμενικό Σώμα και τώρα περιμένει την απόφαση του Δευτεροβαθμιου Συμβουλίου, μίλησε την Κυριακή στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και όχι μόνο εντυπωσίασε για την εκρηκτική της εμφάνιση αλλά και για τις σταράτες απόψεις που έχει και για τη στάση ζωής, που δυστυχώς σήμερα δεν ακολουθούμε οι περισσότεροι. Και παρόλο που είναι μια πανέμορφη και ελκυστική γυναίκα μίλησε σαν ...αντράκι, ντόμπρα και καθαρά, όταν πολλοί άντρες σκύβουν το κεφάλι και υποτάσσονται στο κατεστημένο του συστήματος που διαλύει τη χώρα ! Εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για όσα υπέφερε, αφού δεν την έβαλαν ποτέ σε υπηρεσία γραφείου αλλά την είχαν πάντοτε σε μάχιμη θέση στους δρόμους και στην αστυνόμευση. Βεβαίωσε με την υπηρεσιακή της πείρα πως από τους λαθραίους μόνο το 10 % είναι καθαροί πρόσφυγες.

Ανέφερε τη διαδικασία εισβολής και εισόδου λαθραίων στα νησιά μας που δεν περιποιεί τιμή για το κράτος μας. Μίλησε για την προπαγάνδα που ασκούν επώνυμοι και διάφορες οργανώσεις και δράσεις εις βάρος της Ελλάδος και των αξιών της και εξέφρασε τη δυσφορία της για ενδεχόμενη επαναφορά της στο Λιμενικό Σώμα ! Δεν θέλω να επιστρέψω πλέον… Εντωμεταξύ η Κατερίνα Πλακίδα που από την ημέρα που εξεδιώχθη από το Σώμα, προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της, πραγματώνοντας όνειρα που είχε από μικρή, συμμετέχει σε βιντεοκλίπ,επαγγελματικές φωτογραφήσεις και άλλες καλλιτεχνικές δραστηριότητες για μια νέα επαγγελματική αποκατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι ένα από τα φαβορί των υποψηφίων στο του Σκάι, αφού ανέκαθεν ξεχώριζε για τις στυλίστικες προτιμήσεις της που ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα και την προβάλλουν ως ένα extreme πρόσωπο.΄

Αλλωστε αυτό το στυλ την έκανε να αρέσει στο κοινό της που συνεχώς διευρύνεται στα sosial media. Αξίζει να σημειωθεί πως η Κατερίνα Πλακίδα είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στην νέα καριέρα της, πάντα προσηλωμένη στις αρχές και αξίες μας χωρίς να υποχωρεί και να σκύβει το κεφάλι γιατί πιστεύει στην Ελλάδα, πιστεύει στις παραδόσεις και στις αξίες του λαού μας και δηλώνει απερίφραστα: "Μήπως να φύγουμε από τη χώρα μας οι ΄Ελληνες για να μην ενοχλούμε;" Δεν θα τους κάνει τη χάρη!

Στεφανίδου, Συνέντευξη, Δηλώσεις, Λιμενικός, Πλακίδαe-genius.gr ...intelligent web software