x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΓΑΖΑ: «ΣΚΟΤΩΣΑΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ»!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Δεκάδες μέλη της Χαμάς ανακοίνωσε πώς σκότωσε ο Ισραηλινός στρατός στη Λωρίδα της Γάζας, κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, χθες Κυριακή, στον παλαιστινιακό θύλακα.

Παράλληλα, η Πολεμική Αεροπορία του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι ,«στρατεύματα σκότωσαν δεκάδες τρομοκράτες που είχαν κλειστεί σε κτίρια και σήραγγες και οι οποίοι προσπάθησαν να τους επιτεθούν».

Ένα μαχητικό αεροσκάφος στοχοθέτησε κτίριο στο εσωτερικό του οποίου βρίσκονταν «περισσότεροι από 20 τρομοκράτες της Χαμάς» ενώ νέα ντοκουμέντα από τα πλήματα του Ισραήλ βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Μάλιστα το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι έχει έπληξε 600 στόχους της Χαμάς μέσα σε μία ημέρα.

Την ίδια ώρα και ενώ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η χερσαία στρατιωτική επιχείρηση του IDF στη Λωρίδα της Γάζας, Παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνος λέει ότι επιδρομές των Ισραλινών συνεχίζονται κοντά στο νοσοκομείο Al-Quds

Πριν από λίγο η Εταιρεία Ερυθράς Ημισελήνου της Παλαιστίνης (PRCS) δημοσίευσε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που φαίνεται να δείχνει ανθρώπους συγκεντρωμένους έξω από το νοσοκομείο Al Quds στην πόλη της Γάζας, καθώς στο βάθος ακούγονται δυνατές εκρήξεις.

«Τώρα, συνεχίζονται οι ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στην περιοχή Tal Al-Hawa… όπου βρίσκεται το νοσοκομείο Al-Quds», αναφέρει η PRCS.

Παράλληλα, ο επικεφαλής της Διοίκησης Εσωτερικού Μετώπου των IDF, Υποστράτηγος Ράφι Μίλο, προειδοποίησε ότι ο συνεχιζόμενος πόλεμος στη Λωρίδα της Γάζας μπορεί να διαρκέσει μήνες και ότι η οικονομία (του Ισραήλ) θα χρειαστεί τελικά να ανοίξει ξανά, ακόμη και κατά τη διάρκεια των μαχών.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software