x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΛΟΥΤΣΑ – ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕ 11ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ – ΤΟΥ ΤΡΥΠΗΣΕ ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Μια τρομακτική επίθεση σημειώθηκε στη Λούτσα όταν πιτ μπουλ επιτέθηκε σε 11χρονο μαθητή την ώρα που έκανε ποδήλατο, τον έριξε στο οδόστρωμα και τον έσερνε από τα πόδια δαγκώνοντας τον στο κεφάλι, το πρόσωπο και το σώμα.

Το παιδί πάλεψε για να σώσει τη ζωή του και με ασθενοφόρο διεκομίσθη στο νοσοκομείο Παίδων όπου χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση καθώς το δόντι του σκύλου του τρύπησε το κρανίο!
Η πρωτοφανής υπόθεση σημειώθηκε μέρα μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης στην Αρτέμιδα.
Η μητέρα, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της κατέθεσε μήνυση σε βάρος του ιδιοκτήτη του σκύλου, ο οποίος όμως δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Του τρύπησε το κρανίο με το δόντι

 

Στο σήμα της ΕΛ.ΑΣ. ξεδιπλώνεται με κάθε λεπτομέρεια το φρικαλέο σκηνικό του τρόμου, με θύμα το 11χρονο αγοράκι:

«Στις 14:05 ώρα της 28/10/2023 μετέβη στο Α.Τ. Σπατών-Αρτέμιδας η μητέρα του ανήλικου 11 ετών και κατέθεσε ότι την 19:10 της 26/10/2023 ο γιος της δέχτηκε επίθεση από σκύλο ράτσας πιτ-μπουλ χρώματος λευκού, ιδιοκτησίας του (σ.σ.: αναφέρεται το όνομα του ιδιοκτήτη), πλησίον της οικίας τους ενώ ο ανήλικος γιος της έκανε ποδήλατο.

Ειδικότερα, το τετράποδο αφού δάγκωσε το ανήλικο στα πόδια, τον πέταξε από το ποδήλατο και προσπάθησε να τον τραβήξει αρχικά από τα πόδια και έπειτα τον δάγκωσε στο κεφάλι και στο σβέρκο.

Ο ανήλικος αφού πάλεψε για λίγα λεπτά με το τετράποδο, κατάφερε και το απώθησε βάζοντας το χέρι του στο στόμα του σκύλου αρκετές φορές.
Έπειτα σηκώθηκε και περπάτησε προς την οικία του όπου και τον βρήκε η μητέρα του. Μεταφέρθηκε αρχικά στο Κ.Υ. Σπάτων από τον σύζυγο της και με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» όπου επεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση καθώς πέραν των εκδορών και εκχυμώσεων στο πρόσωπο και τα πόδια, ένα δόντι του σκύλου, του τρύπησε το κρανίο. Ο ανήλικος νοσηλεύεται στο ανωτέρω Νοσοκομείο».

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software