SOS από Γαλλία: «Γεμίσαμε ισλαμιστές» – Έρχεται ισχυρό ΣΟΚ με τους αλλοδαπούς στην Ευρώπη

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε για το μεταναστευτικό!!! Η κλιμάκωση στην Μέση Ανατολή έχει ξεσηκώσει τους αλλοδαπούς που τόσα χρόνια κατέκλυζαν την Ευρώπη και όσοι αναδείκνυαν το θέμα λάμβαναν τον χαρακτηρισμό του ακραίου!

Στην Γαλλία επικρατεί χαμός καθώς συνεχώς εκκενώνονται κτίρια υπό την απειλή βομβιστικής επίθεσης!!!

 

«Εδώ και χρόνια καταγγέλλω τις συνέπειες του μεταναστευτικού σας, τις δραστηριότητες των ισλαμιστών στην πόλη μου, από εκείνα τα τζαμιά που συνδέονται με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα μέχρι τα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που χρηματοδοτούνται από τη Σαουδική Αραβία. Τι κάνατε κύριε Υπουργέ; Τίποτα!».

 

Αυτό αναφέρει ο Stéphane Ravier, βουλευτής του κόμματος Rassemblement National (Εθνική Συσπείρωση), μιλώντας στο γαλλικό κοινοβούλιο, στον απόηχο των όσων συμβαίνουν σε Ισραήλ και Γάζα.

Η ομιλία του Ravier έθεσε κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με την απειλή που θέτει η Μουσουλμανική Αδελφότητα και οι θυγατρικές της στην Γαλλία.

Σε όλη την ομιλία του, τόνισε την ανάγκη για μια ριζική και ανυποχώρητη απάντηση σε όσους συμπονούν ή υποστηρίζουν τις ισλαμικές εξτρεμιστικές ιδεολογίες πίσω από τέτοιες πράξεις βίας. Ωστόσο, πολλοί θεωρούν πως είναι ήδη αργά!!!

«Η Χαμάς είναι μια τρομοκρατική οργάνωση που ιδρύθηκε από τους Αδελφούς Μουσουλμάνους. Η Μουσουλμανική Αδελφότητα που ζει ανάμεσά μας λόγω της τρελής μεταναστευτικής πολιτικής που όλοι υποστηρίξατε εδώ, αγαπητοί μου συνάδελφοι. Αυτός ο πόλεμος έχει κηρυχτεί εναντίον μας από τους ισλαμιστές εδώ και χρόνια: πριν από δέκα χρόνια», είπε!

TAGS: