Αυτή είναι η συμμορία των βορειοαφρικανών «προσφύγων»

19.jpg
0
0
0
s2smodern

Ακόμη μια εγκληματική συμμορία αλλοδαπών που εισέβαλλαν στην Ελλάδα από τον αφύλαχτο Έβρο ή τα νησιά του Α.Αιγαίου ως «πρόσφυγες» και που είχαν σκορπίσει τον τρόμο στο κέντρο της Αθήνας εξάρθρωσε η ΕΛΑΣ. Πρόκειται για άτομα από τη βόρεια Αφρική, Αλγερία, Λιβύη, Μαρόκο αν και κανείς δεν γνωρίζει τα πραγματικά τους στοιχεία αφού δίνουν ότι ονόματα και χώρες προέλευσης θέλουν! Ακόμη στην ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ δεν έχει ιδέα για το ποιοι πραγματικά είναι! Αφού ήρθαν στην Τουρκία με φτηνές πτήσεις τσάρτερ και τουριστική βίζα στη συνέχεια, απλώς πέρασαν τον Έβρο ή τα νησιά με τις γνωστές διαδικασίες μπαίνοντας σε μια διαλυμένη χώρα, για πλιάτσικο, την οποία αντιμετωπίζουν ως μη-χώρα.

Άγνωστο πως πήραν άδεια παραμονής στη «χώρα» ή τουλάχιστον κατάφεραν να «απεγκλωβιστούν» από τα νησιά στο πλαίσιο των γνωστών επιχειρήσεων «αποσυμφόρησης» οι αλλοδαποί ξεκίνησαν να ληστεύουν ανύποπτους πολίτες στο κέντρο. Η συμμορία των αλλοδαπών, από τις εκατοντάδες που δρουν στην ανοχύρωτη Ελλάδα, είχε διαπράξει περισσότερες από 100 ληστείες και κλοπές στο κέντρο της Αθήνας, από τον Μάρτιο του 2019 και δραστηριοποιούνταν κυρίως στις περιοχές του Συντάγματος, της Ακρόπολης, των Εξαρχείων, της Ομόνοιας και του Νέου Κόσμου, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Μετά την αφαίρεση των αντικειμένων, απομακρύνονταν από το σημείο με γρήγορες κινήσεις και παρέδιδαν αμέσως τα κλοπιμαία σε συνεργό τους, που δεν είχε εμπλακεί στην κλοπή ή τη ληστεία. Τα κλοπιμαία τα διοχέτευαν σε δίκτυο κλεπταποδόχων, το οποίο είχαν αναπτύξει, 7 από τους οποίους περιλαμβάνονται στους συλληφθέντες. Μάλιστα, στο πλαίσιο της έρευνας εξακριβώθηκε πλήρως η διαδικασία διοχέτευσης των κλοπιμαίων από τους φυσικούς αυτουργούς στους κλεπταποδόχους, σε συγκεκριμένους χώρους στο κέντρο της Αθήνας.

Στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 169 κινητά τηλέφωνα, 53 ηλεκτρονικές συσκευές tablet, 228 εξαρτήματα κινητών τηλεφώνων, 16 μαχαίρια, πτυσσόμενα στιλέτα και σουγιάδες, 115 κάρτες SIM,χρηματικό ποσό 1.790 ευρώ, 2 τηλεοράσεις και πλήθος κοσμημάτων. Δείτε τους γιατί πιθανότατα θα τους ξαναδείτε αφού ουδείς εξ αυτών πρόκειται να απελαθεί.

Αντίθετα μετά από μια σύντομη παραμονή στις φυλακές θα αφεθούν ελεύθεροι με τους γνωστούς «περιοριστικούς» όρους.

Ετικέτες: Αλλοδαποί Εγκληματίες Αφρικανοίe-genius.gr ...intelligent web software