x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ο ISIS καλεί τους «μοναχικούς λύκους» να εξαπολύσουν τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ευρώπη

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Το Ισλαμικό Κράτος απευθύνει κάλεσμα σε υποστηρικτές του να εξαπολύσουν τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη, μέσω βίντεο – που δημοσιοποιήθηκε σε προπαγανδιστικό κανάλι της τζιχαντιστικής οργάνωσης – στο οποίο διακρίνεται μεταξύ άλλων ο τρομοκράτης των Βρυξελλών, Αμντεσλάμ Λασουέντ.

Όπως αναφέρουν βελγικά μέσα ενημέρωσης, το βίντεο κοινοποιήθηκε στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων TamTam. Στο βίντεο, μέρος του οποίου προβλήθηκε από την ιστοσελίδα της φλαμανδόφωνης εφημερίδας Het Laatste Nieuws, υπάρχουν στιγμιότυπα της τρομοκρατικής επίθεσης που σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα (16/10) στις Βρυξέλλες.

Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι το βίντεο δείχνει εικόνες από την κατεστραμμένη Λωρίδα της Γάζας. Οι δημιουργοί του βίντεο καταγγέλλουν τα «εγκλήματα που διέπραξαν οι Εβραίοι εναντίον των αδελφών μας στη Γάζα». Στη συνέχεια καλούν τους «μοναχικούς λύκους» να εξαπολύσουν επιθέσεις στην Ευρώπη.

Τα βελγικά μέσα επισημαίνουν ότι το Ισλαμικό Κράτος αναφέρει ότι «στοχεύει ρητά τους Εβραίους». «Θα ζήσουν τη ζωή τους με διαρκή φόβο, χωρίς να ξέρουν πότε θα έρθει η ώρα της κρίσης», αναφέρεται στο βίντεο.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software